Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Barış ödüllü müslüman katili katliamı meşru görüyor!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Barış ödüllü müslüman katili katliamı meşru görüyor!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/09/baris_odullu_musluman_katili_katliami_mesru_goruyor_h32516_18afc.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Myanmar'ın Devlet Başkanı Aung San Suu Kyi 3 maymunu oynuyor!

Myanmar Devlet Başkanı Kyi askeri yapıya karşı demokrasi için mücadele verdiği için 15 yıl hapse mahkum edilmişti. Bu mücadelenin karşılığında ise Nobel Barış Ödülü almıştı... Kyi şimdi ise büyük bir insani soykırıma göz yumuyor.

MYANMAR DRAMI İÇİN: "YALAN"

Arakanlı Müslümanların katledilmesinin birinci dereceden suçlusu Kyi, Budist rahiplerin yaptığı katliamların üstünü örtecek şekilde açıklama yaptı. 

Devlet Başkanlığından yapılan açıklamada Arakanlı kadınlara tecavüz edilmesi konusunda, "Arakanlı kadınlar yalan söylüyor, tecavüz yok." denildi. Aung’a bağlı Dışişleri Bakanlığı da katliamlara “uydurma hikayeler, abartılıyor” açıklamasını yaptı. 

NOBEL ÖDÜLLÜ KATİL

Devlet başkanının duyarsızlığı bununla da kalmadı. Nobel Barış Ödülü sahibi 13 ismin imzaladığı, Myanmar’da süren olayları “insanlığa karşı suç ve etnik temizlik” diye niteleyen ve “potansiyel soykırım” uyarısı yapan açık mektuba imza atmaktan kaçındı.

LEYDİ'YE TÜM DÜNYADAN SERT TEPKİ

Kyi dünya çapında hükümet başkanı olarak pasif kalmakla ve hatta ikiyüzlülükle suçlanıyor. Myanmar liderine, Endonezya ve Rusya'da Myanmar konsolosluklarının önünde eylemler yapıldı. 

Aung'un fotoğrafların bulunduğu “İnsanlık dışı leydi” yazılı dövizler taşındı, daha sonra o dövizler ateşe verildi.

MALALA'DAN ARAKAN AÇIKLAMASI

Pakistanlı Müslüman Malala Yusufzay da Twitter üzerinden konuya ilişkin bir açıklama yaptı. “Myanmar’daki Müslümanlara yönelik bu trajik ve utanç verici muameleyi yıllardır tekrar tekrar kınadım. Aynı şeyi benim gibi Nobel ödülü sahibi olan Aung San Suu Kyi’nin de yapmasını bekliyorum. Rohingya Müslümanları bunu bekliyor” dedi.

Aung daha önce de Arakan'a yaşanan dram için, “Etnik temizlik yok” demiş, ölen Müslümanların Myanmar ordusuna savaş ilan eden ayrılıkçı Müslüman militanlar olduğunu iddia etmişti.


Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.