Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Bataclan saldırısının sembolü genç kadın ilk kez konuştu
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Bataclan saldırısının sembolü genç kadın ilk kez konuştu


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/bataclan_saldirisinin_sembolu_genc_kadin_ilk_kez_konustu_h4308_c84e2.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Fransa'nın başkenti Paris'te cuma gecesi düzenlenen saldırıların sembol isimlerinden biri haline gelen hamile genç kadın ilk kez konuştu: "Hamile olduğumu kimse bilmiyordu."

İngiliz gazetesi The Sun'ın haberine göre, genç kadın erkek arkadaşının da anne-babasının da hamile olduğunu videoyu izlediklerinde öğrendiğini söyledi.
Genç kadın, Bataclan konser salonundaki saldırıdan camdan atlayarak kaçmaya çalıştığı ve bu sırada saldırganlara, "Yardım edin... Hamileyim..." diye yalvardığı görüntüler yan binada bulunan bir gazetecinin kamerasına takılmıştı.

Haberde Parisli genç kadının 20'li yaşlarının sonlarında olduğu ve 10 haftalık hamile olduğu da ifade edildi.

Genç kadın üç ay dolana kadar hamileliğini açığa vurmayı tercih etmediğini belirterek, "Konseri balkondan izliyordum. Saldırganlar geldiklerinde aşağı inemedim, o nedenle yukarı çıktım. Birileri beni yukarı çekene kadar beş dakika orada asılı kaldım" diye konuştu.

KURTARAN GENÇ DE ORTAYA ÇIKTI

Genç kadını kurtaran 'Sebastian' isimli kişi ise Fransız La Provence gazetesine konuştu.

Sebastian, "Aşağıdaki insanlara atlarsa kurtarmaları için yalvarıyordu. Ama aşağıda bir kaos yaşanıyordu. Yerden 15 metre yükseklikteydik. Kadını 5 dakika kadar tuttum sonra yorulduğunu söyledi ve içeri girmesine yardım etmemi istedi. Ben de öyle yaptım" ifadelerini kullandı. 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.