Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Bermuda Şeytan Üçgeni'nde gemi battı! Peki gemi neden alabora oldu?
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Bermuda Şeytan Üçgeni'nde gemi battı! Peki gemi neden alabora oldu?


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/10/bermuda_seytan_ucgeni_nde_gemi_batti_peki_gemi_neden_alabora_oldu_h11012_22fd2.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Bermuda Şeytan Üçgeni'nde batan kargo gemisi şüpheleri de beraberinde getirdi. Bermuda Şeytan Üçgeni'nde doğaüstü güçler mi hakim? Yoksa gemilerin batması ve uçakların düşmesini açıklayacak bilimsel bir kanıt var mı?

28 yolcu ve 5 mürettebatıyla Amerika'nın Florida eyaletinden demir alan ve Puerto Rico’nun San Juan kentine giden kargo gemisi battı. Battığı yer ise yıllarca komplo teorilerine kapı aralayan Bermuda Şeytan Üçgeni'ydi.


ABD'li yetkililer gemideki eşya, filika ve can simitlerine ulaştı. Ancak geminin kendisi henüz bulunamadı. Kargo gemisinin şiddetli fırtına yüzünden battığı belirtiliyor. Fırtına nedeniyle arama ve kurtarma çalışmaları da sekteye uğruyor.

Bermuda Şeytan Üçgeni'nde kaybolan gemiyi aramak için tüm imkanlar seferber edildi. Mürettebatla kurulan son bağlantıda geminin su aldığı ve mürettebatın suyu dışarı atmak için uğraştığı ileri sürüldü.

Yıllarca Bermuda Şeytan Üçgeni'nde kaybolan gemiler ve düşen uçaklar komplo teorilerini de beraberinde getirmişti. Bölgede doğaüstü güçlerin olduğuna dair bir inanış vardı. Ancak bilimadamları yaptıkları araştırmalar sonucu bermuda şeytan üçgeninde uçakların düşmesi ve gemilerin batmasına neden olay şeyin "denizin tabanından çıkan doğal gaz" olduğunu kanıtladılar.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.