Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Çavuşoğlu'ndan Alman Bakan'a çok sert açıklamalar!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Çavuşoğlu'ndan Alman Bakan'a çok sert açıklamalar!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/11/cavusoglu_ndan_alman_bakan_a_cok_sert_aciklamalar_h27897_59d86.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier'i telefonda bekleten Çavuşoğlu "Ne zaman uygun olursam o zaman görüşürüz" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Mevüt Çavuşoğlu'nun Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier'i telefonda bekletmesi gündem olmuştu.
Bakanların telefon görüşmesi için iki kez tarih belirlendiği, ancak ikisinde de Steinmeier’in telefonda bekletildiği, Türk tarafının programı nedeniyle bunların son anda iptal edildiği öğrenilmişti.

"ÇOK YOĞUNUZ, İŞİMİZ VAR"

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Igor Crnadak ile ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, telefon krizi ile ilgili de konuştu.

"Türkiye'de çok yoğunuz, çok işimiz var. Burası ikinci sınıf bir ülke değil. Benim işlerim var. Ne zaman uygun olursam o zaman görüşürüz."

ALMANYA FETÖ'CÜLERE KUCAK AÇIYOR

Konuşmasında Almanya'nın FETÖ'ye destek çıkmasına da tepki gösteren Çavuşoğlu şu ifadeleri kullandı;

"Almanya bizim değil bize karşı olanların yanında. Türkiye düşmanlarını tolere ediyorlar. FETÖ'cüler neden Almanya'ya gitti, tesadüf değil. Teröre kucak açan Almanya'ya tepki gösteriyoruz. FETÖ'cülere en fazla kucak açan ülke Almanya."

YPG RAKKA'YA GİRMEYECEK


"YPG Rakka'ya girmeyecek. PKK ve YPG arasında hiçbir fark yok. Kimse bize bunu anlatmaya kalkmasın. ABD Kobani'den beri YPG'ye silah veriyor.
ABD'den YPG'ye silah vermemesini istedik. (Başika) Türkiye Irak'ın bu muamelesini hak etmiyor. Sınırda tedbirimizi aldık, gerekirse adım atarız. Askerlerimiz strateji konusunda görüşüyor. Yerel güçlere destek vermeyi uygun görüyoruz."

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.