Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Charlie Hebdo dergisinden Aylan'a bir hakaret daha!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Charlie Hebdo dergisinden Aylan'a bir hakaret daha!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/01/charlie_hebdo_dergisinden_aylan_a_bir_hakaret_daha_h7187_d4a5b.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Fransız Charlie Hebdo dergisinden minik Aylan'a "tacizci" yakıştırması!

 Hz. Muhammed'e hakaret eden Fransız karikatür dergisi Charlie Hebdo, cesedi Bodrum sahiline vuran 3 yaşındaki Suriyeli Aylan Kurdi'nin karikatürü nedeniyle bir kez daha eleştiri oklarının hedefi oldu.
"AYLAN BÜYÜYÜNCE TACİZCİ OLACAK"

'Riss', Laurent Sourisseau, imzalı karikatürde Aylan Kurdi'nin büyüdüğünde 'Almanya'daki tacizcilerden biri olabileceği' iması var.

"Göçmenler" başlıklı karikatürde Aylan Kurdi'nin kıyıya vuran cesedi bir balon içinde görünüyor ve yanında "Küçük Aylan büyüdüğünde ne olurdu?" diye soruluyor. Bu sorunun altında da koşarak kaçan bir kadını, elleri açık halde kovalayan iki erkek görülüyor.

Karikatürün altında da Fransızca'da arkadan elle tacizde bulunanlar için kullanılan 'Tripoteur' kelimesi kullanılarak "Almanya'da tacizci" olabileceği ifade ediliyor.
TOPLU TACİZ OLAYINDAN SONRA..

Charlie Hebdo'nun bu karikatürü, Almanya'nın Köln kentindeki yılbaşı kutlamalarında 100'e yakın kadının göçmenlerden oluştuğu belirtilen gruplar tarafından toplu tacize uğraması haberinden sonra geldi... Dergiye sosyal medyadan tepki yağdı ve dergi 'ırkçılık' yapmakla suçlandı.

Köln'de tacizcilikle suçlanan göçmenlerin suçsuz olduğunun anlaşılmasından sonra serbest bırakıldı ama olayı manşetlerine taşıyan Alman basını bu kez haberi satır aralarında görmekle yetindi. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.