Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Çipras'a eski dostu bir kazık daha attı!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Çipras'a eski dostu bir kazık daha attı!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/09/cipras_a_eski_dostu_bir_kazik_daha_atti_h1830_fb06c.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Yunanistan eski Maliye Bakanı ve aynı zamanda Syriza lideri Çipras’ın eski dostu Yanis Varoufakis, Guardian'da Çipras aleyhine çok sert bir yazı kaleme aldı.

Yunanistan eski Maliye Bakanı ve aynı zamanda Syriza lideri Çipras’ın eski dostu Yanis Varoufakis Çipras’a olan muhalefetini sürdürüyor.

Guardian gazetesine makale yazan Yanis Varoufakis, Yunanistan’daki seçimlerin gerçek kazanının Çipras ya da Yunan halkı değil, alacaklılar ve troyka olduğunu yazdı.

 Varoufakis BBC Türkçe’ye de mülakat verdi. Çipras’a çok sert eleştiriler getiren Varoufakis, “Çipras kaybetmeye yüz tutmuş politikalarını hayata geçirmek zorunda” ifadesini kullandı.

Çipras hayranlarının ihanetle suçladığı Varoufakis, seçimden sadece iki saat önce Syriza’ya rakip partiler için oy istemesiyle gündeme gelmişti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.