Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
DAEŞ saldırıyı üstlendiği açıklamada asıl ölü sayısının saklandığını duyurdu
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

DAEŞ saldırıyı üstlendiği açıklamada asıl ölü sayısının saklandığını duyurdu


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/0/0/daes_saldiriyi_ustlendigi_aciklamada_asil_olu_sayisinin_saklandigini_duyurdu_h20575_317ec.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Belçika'nın başkenti Brüksel'de 34 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı saldırıları DAEŞ üstlendi.

 Belçika'nın başkenti Brüksel'de Zaventem Uluslararası Havalimanı'nda ve Maalbeek'teki metro durağında patlama meydana geldi. Patlamalarda Brüksel tarafından yağılan açıklamada saldırıda 34 kişinin öldüğü belirtildi.
 
Öte yandan DAEŞ'in türkçe sitesi Darul Hilafe saldırıyı üstlendiklerini ve yaşanan bombalı saldırılarda 230'dan fazla kişinin öldüğü ve yaralandığını iddia etti.
 
İşte o açıklama;
 
Hilafet askerleri bugün Brüksel'de patlayıcı kemer ve bombalarla bir dizi saldırı düzenledi.
 
Saldırılarda Belçika'nın başkenti Brüksel havaalanı ve merkezi metro istasyonu hedef alındı. Ayrıca bu ülke, İslam Devleti'ne karşı uluslararası koalisyona katılan ülkelerden biridir.
 
İslam Devleti savaşçıları ilk olarak Zaventem havaalanı içinde ateş açtıktan sonra Hilafet askerlerindenbirkaç kişi patlayıcı kemerlerini patlattı. Ayrıca bir diğer istişhadçı kardeş ise Maelbeek metro istasyonuna saldırarak patlayıcı kemerini metro istasyonunda patlattı. Düzenlenen saldırılarda 230'dan fazla kişi öldü ve yaralandı.

Ayrıca Dışişleri Bakanlığı, Brüksel'deki terör saldırılarının ardından Belçika’ya seyahat edecek vatandaşlarımıza yönelik duyuruda bulundu.
 
Açıklamada, "Yetkililer Brüksel'de yaşayanlara, bulundukları yerden ayrılmama ve sokağa çıkmama çağrısı yapmaktadır. Bu çerçevede yeni bir bilgi alınana kadar vatandaşlarımızın Brüksel'e seyahat etmemeleri tavsiye olunur" denildi.
 
Islahhaber

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.