Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Dünyayı "First Class" uçan evsiz adam
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Dünyayı "First Class" uçan evsiz adam


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/dunyayi_first_class_ucan_evsiz_adam_h5421_b3916.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Evi olmayan Ben Schlappig indirimli olarak dünyayı dolaşıyor. Schlappig'nin bu kadar çok ve first class seyahat edebilmesinin sırrı bakın neymiş...!

Adı Ben Schlappig. O profesyonel bir hobici. Bir işi var ama bir evi yok. 25 yaşındaki Schlappig, dünyayı dolaşıyor. Hem de "first class" uçarak.

ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLARI İNSTAGRAMDAN YAYINLIYOR
Seyahatlerinde çektiği fotoğrafları da Instagram hesabından paylaşıyor. Uçuşla, uçakta verilen yemekler, yapılan ikramlar, koltukların rahat olup olmadığı, diz boşluğunun yeterli olup olmadığı gibi uçakla seyahat edenleri ilgilendiren konularda yorumlar yapıyor.




HAFTADA EN AZ 1 ULUSLARARASI UÇUŞ
Schlappig'in gününün en az 4 saati mutlaka bir uçakta geçiyor. Haftada en az 1 uluslararası uçuş yapıyor. Bir yerde 3 günden fazla kalmayı sevmiyor. Schlappig yılda 400 bin mil seyahat ediyor.



UÇTUKÇA MİL KAZANIYOR
Schlappig'nin bu kadar çok ve first class seyahat edebilmesinin sırrı ise aslında çok basit: Kredi kartı ödül programları, uçtukça kazanılan miller, havayollarının indirimli olarak sattığı miller. Sadece bunlarla bir de düzenlenen indirim kampanyalarından faydalanarak herkes kaliteli bir uçak seyahati yapabilir.



GÖNÜLLÜ EVSİZ

Son 1,5 yılda Ben Schlappig evsiz biri. Bir adresi, bir kapıyı açacak anahtarı yok. Schlappig evsiz çünkü buna artık ihtiyacı yok. Zaten her günü uçaklarda geçiyor. Birinci sınıf bilet aldığı için yatak sahibi de oluyor. Uçaklarda ya da gittiği yerlerdeki otellerde uyuyabiliyor. Schlappig deneyimleri üzerine "Neden bir de ev için para harcayayım ki?" diye düşünmüş ve geçen yıl Seattle'daki evini boşaltarak gönüllü bir "evsize" dönüşmüş. Uçaklarda artık evdeymiş gibi hissediyor. 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.