Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Erdoğan'ın o sözlerine ABD'den yanıt
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Erdoğan'ın o sözlerine ABD'den yanıt


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/11/erdogan_in_o_sozlerine_abd_den_yanit_h28098_cccea.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Doğruları duymak Amerika'nın pek de hoşuna gitmedi. Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dile getirdiği 'Batı terörü destekliyor' sözü ABD'nin zoruna gitti. ABD Dışişleri sözcüsü haddini aşarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri için 'Yanıtı bile hak etmiyor' dedi.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, başkent Washington’da düzenlediği günlük basın toplantısında konuyla ilgili bir soruya verdiği yanıtta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu görüşüne katılmadığını belirtti.

Kirby, ‘Bu açıklamayı makul buluyor musunuz’ sorusunu, ? Hayır bulmuyorum? diye yanıtladı.

Kirby, ‘Böyle bir yaklaşım, yanıtı bile hak etmiyor. Özellikle ABD dünyanın dört bir yanında terörle mücadelede öncü konumunda bulunuyor. Şu anda da DAEŞ’e karşı birleşmiş 67 ülke var. Daha yeni Berlin’de DAEŞ karşıtı ülkeler bir araya geldi, örgütle mücadelede kaydedilen ilerlemeler değerlendirildi. Bence kayıtlar ortada? diye konuştu.

Yeniakit

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (4)

Kadir 7 Yıl Önce

Kirby, ‘Böyle bir yaklaşım, yanıtı bile hak etmiyor. Özellikle ABD dünyanın dört bir yanında terörle mücadelede öncü konumunda bulunuyor. Şu anda da DAEŞe karşı birleşmiş 67 ülke var. Daha yeni Berlinde DAEŞ karşıtı ülkeler bir araya geldi, örgütle mücadelede kaydedilen ilerlemeler değerlendirildi. Bence kayıtlar ortada? diye konuştu. Yani Türkçesi : Erdoğan doğru diyor sonunda bizi anladı. ABD dünyanın dört bir yanında terörist yetiştiriyor ve paralı askerlerini oraya sevk edip terör var diyip ülkeleri sömürüyor. DAEŞ i de biz kurduk diğer tüm terörist gruplarıda detekliyoruz. Bu yüzden ERDOĞAN sonunda bizi yakaladı. Bu söze karşı birşey diyemeyiz. Demek istedi. Ama Türk halkı hepsinizin ne mal olduğunu bilyor ABD ve EU ülkeleri. Türkün Türkten başka dostu yoktur. Saygılar.

mehmet 7 Yıl Önce

oyun çok büyük aslında 67 ülke de ne demek? ya bunlar terör bitsin istemiyor kendileri krize girmiş dünyayı da bir krizin içine sokmak çabasına girmişler. sonuç itibari ile asya kıtasını cayır cayır yakmak istiyorlar.

Aydın 7 Yıl Önce

Lan kancık oglu kancıklar 67 devlet diyorsun niye bitiremedin. Şerefsizler siz bizi ne zannediyorsunuz bilmiyormuyoruz sanıyorsunuz dişin elindeki silahlar batıya ait oldugunu amerikada Latinle kendi vatandaşını kandırabilirsin ama bizi kandıramazsın şerefsizler elinizi bu bölgede n çekin.

Ömer 7 Yıl Önce

Bu şerefsizler her çeşit terör ürettiler hepsinde İSLAMIN adını kullandılar daeş terörü için 67 ülke toplantı üstüne toplantı yapıyorlar bu kadar güçlü ülkeler ürettiği terörün hakkından gelemiyorlar yediğiniz o

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.