Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Facebook: IŞİD hesaplarını beğenin!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Facebook: IŞİD hesaplarını beğenin!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/01/facebook_isid_hesaplarini_begenin_h7450_215a8.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Facebook COO'su Sheryl Sandberg, Davos'ta yaptığı konuşmada IŞİD'le mücadele için örgüt sempatizanlarının açtığı sayfalara karşı "beğeni ve nazik yorumlar" ile bir "dijital savaş" yürütülmesi gerektiğini söyledi.

Facebook COO'su Sheryl Sandberg, Davos'ta yaptığı konuşmada IŞİD'le mücadele için örgüt sempatizanlarının açtığı sayfalara karşı "beğeni ve nazik yorumlar" ile bir "dijital savaş" yürütülmesi gerektiğini söyledi.
Facebook'un operasyonlar birimi yöneticisi (COO) Sheryl Sandberg'den sosyal medyada IŞİD'le mücadele konusunda ilginç bir öneri geldi.

IŞİD'e karşı "dijital bir savaş" başlatılması gerektiğini söyleyen Sandberg, bu savaşın beğeni ve nazik yorumlarla yürütülmesi gerektiğini savundu.

Neo-Nazi sayfasında işe yaramıştı
Independent'ın haberine göre Davos'ta gerçekleştirilen Dünya Ekonomik Forumu'nda konuşan Sandberg, bu fikrinin daha önce bir Neo-Nazi sayfasında uygulandığını ve işe yaradığını ifade etti.

Sandberg, Davos'ta ilginç bir öneri ortaya attı.


Aynı yöntem IŞİD sayfalarına uygulandığında örgüt sempatizanlarının hevesinin kırılacağını savunan Sandberg, "Nefret ve tahammülsüzlükle dolu bir sayfa, hoşgörü ve umut mesajları ile dolu hale gelmişti. Kötü söylemin en iyi panzehiri iyi söylemdir, nefretin en iyi panzehiri ise hoşgörüdür" ifadelerini kullandı.
Örgütten kaçan militanların anlattıkları duyurulmalı

Sandberg, IŞİD'in militan toplama faaliyetlerine karşı en etkili propagandanın, örgütten kaçan militanların anlattıkları ile yapılabileceğini de sözlerine ekledi.

Facebook, geçtiğimiz günlerde sitede aşırıcılık ve nefret söylemi içeren mesajların önüne geçmek için 1 milyon avroluk bir kampanya başlatmıştı. 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.