Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
İngiliz akademisyen Christopher Stephenson, Türkiye'ye geldi
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

İngiliz akademisyen Christopher Stephenson, Türkiye'ye geldi


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/0/0/ingiliz_akademisyen_christopher_stephenson_turkiye_ye_geldi_h20588_12f47.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Sınır dışı edilerek İngiltere'ye giden, özel bir üniversitede öğretim görevlisi Stephenson, hakkında verilen giriş yasağının kaldırılmasının ardından İstanbul'a döndü.

"Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan tutuklanan 3 akademisyene destek amacıyla geldiği İstanbul Adalet Sarayı'nda terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınmasının ardından, savcılığın talebi üzerine sınır dışı edilen özel bir üniversitede öğretim görevlisi Christopher Stephenson, hakkındaki giriş yasağının kaldırılmasının ardından Türkiye'ye döndü.

Tarifeli bir uçakla İngiltere'nin başkenti Londra'dan İstanbul'a gelen Stephenson, eşi ve kızı, pasaport işlemlerinin ardından Atatürk Havalimanı'nda kendisini bekleyen yakınlarıyla bir araya geldi.

Stephenson, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türkiye'ye döndüğü için buruk bir sevinç yaşadığını söyledi.

Ülkede barış olmasını istediğini savunan Stephenson, Belçika'nın başkenti Brüksel'de meydana gelen patlamalardaki kayıplardan dolayı çok üzüldüğünü belirtti.

Stephenson, Türkiye'de çalışması ve kalması için bir sıkıntı olmadığını ifade ederek, "Çalıştığım üniversite yönetimiyle konuştum. Derslerime gireceğim. Bildiğime göre bütün hayatıma şimdi normal bir şekilde devam edeceğim" şeklinde konuştu.

"Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan tutuklanan 3 akademisyene destek için 15 Mart'ta gittiği Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bildiri dağıttığı ve terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan özel bir üniversitenin öğretim görevlisi Stephenson, 16 Mart'ta eşi ve çocuklarıyla İngiltere'ye gitmişti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.