Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
İngiltere bu iddiayla çalkalanıyor! Cameron cinsel organını...
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

İngiltere bu iddiayla çalkalanıyor! Cameron cinsel organını...


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/09/ingiltere_bu_iddiayla_calkalaniyor_cameron_cinsel_organini_h1820_3f41e.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

İngiltere basını skandal bir iddiayı konuşuyor. Yeni çıkan bir kitapta Cameron'ın öğrenciyken cinsel organını ölü bir domuzun ağzına koyduğunu ileri sürüldü.

İngiltere bu skandal iddiayla çalkalanıyor. Başbakan David Cameron'ın öğrenciyken "cinsel organını ölü bir domuzun ağzına koyduğu’ iddia edildi. Gündemde bomba etkisi oluşturan iddia Lord Michael Ashcroft ve Isabel Oakeshott tarafından David Cameron hakkında yazılan ‘Call me Dave: The Unauthorised Biography’ (Bana Dave De: Gayriresmi Biyografi) isimli kitapta yer aldı.

Kitaba göre İngiltere Başbakanı Cameron'ın Oxford Üniversitesi'nde öğrenciyken ‘cinsel organını ölü bir domuzun ağzına” ‘Piers Gaveston’ isimli cinsel aşırılık partileri düzenleyen eğlence kulübüne kabul edilmek için koydu.

‘CAMERON İDDİALARI REDDETTİ’

İngiliz Başbakanı’na yakın kaynaklar Cameron’ın aleyhindeki sansasyonel iddiaları kabul etmediğini duyurdu. Karşı iddiaya göre de kitabın yazarlarından Lord Michael Ashcroft, ‘önemli bir göreve gelmesine engel olduğu’ gerekçesiyle dört yıldır David Cameron’a karşı psikolojik bir savaş yürütüyor.

Skandal iddia kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başlandı. Twitter’da Cameron’ın domuz severken çekildiği bir fotoğraf paylaşıldı ve altına "Dikkat edin, David Cameron bu fotoğrafta alyansını takmamış. Şüpheli…” notu düşüldü.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.