Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
İngiltere'de AB yanlısı milletvekili öldürüldü
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

İngiltere'de AB yanlısı milletvekili öldürüldü


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/06/ingiltere_de_ab_yanlisi_milletvekili_olduruldu_h25725_5403e.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

İngiltere'nin Avrupa Birliği üyeliğinin oylanacağı referanduma günler kala, işçi partisinden bir milletvekili silahlı saldırı sonucu öldü.

İngiltere İşçi Partisi Milletvekili Jo Cox'a düzenlenen saldırıyla sarsıldı. 41 yaşındaki kadın parlamenter seçim bölgesindeyken silahlı saldırıya hedef oldu. Saldırgan olaydan hemen sonra yakalanırken, ağır yaralanan Cox kurtarılamadı.
"ÖNCE İNGİLTERE" GRUBU YAPMIŞ OLABİLİR
Cinayetten hemen önce Cox'un yanında olanlar 52 yaşındaki saldırganın, "Britain First", "Önce İngiltere" adlı aşırı sağcı grubun adını bağırdığını söyledi. Ancak örgüt bu bağlantıyı red etti..u.

SALDIRGAN YAKALANDI


Saldırıyı gerçekleştiren kişi gözaltına alındı. Saldırı sonrası İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn'den bir açıklama geldi. Milletvekilleri Jo Cox'a yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını belirten Corbyn, "Jo Cox'un saldırıya uğradığı haberi karşısında şoke oldum. Tüm İşçi Partililerin desteği Cox ve ailesiyle birlikte" açıklamasını yaptı.. 

MESAJ YERİNE ULAŞTI!


Milletvekili Jo Cox'un silahlı saldırıya uğraması sonrası partinin yürüttüğü AB yanlısı kampanya askıya alındı. Kampanyanın sonlandığı partililerin twitter hesaplarından duyuruldu. 

CAMERON'DAN AÇIKLAMA
İngiltere Başbakanı David Cameron, Jo Cox'u "yükselen bir yıldız" olarak tanımladı...

JO COX KİMDİR?



41 yaşındaki Jo Cox, evli ve 2 çocuk annesiydi. Daha önce Oxfam ve kölelik karşıtı "Freedom Fund" gibi düşünce kuruluşlarında çalışan Cox geçtiğimiz yıl yapılan seçimlerde milletvekili seçilmişti. Cox, ABD Başkanı Obama'nın 2008'deki ilk seçim kampanyasında da çalışmıştı. Jo Cox, doğup büyüdüğü seçim bölgesinde mütevazi ve sevecen olarak biliniyordu.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.