Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
İşte Fransa'daki saldırıların tüm ayrıntıları! Saldırıları IŞİD mi üstlendi?
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

İşte Fransa'daki saldırıların tüm ayrıntıları! Saldırıları IŞİD mi üstlendi?


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/iste_fransa_daki_saldirilarin_tum_ayrintilari_saldirilari_isid_mi_ustlendi_h4091_bb132.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Fransa’nın 11 Eyül’ü olarak adlandırılan olaylarda 7 saldırı yaşandı. Şimdiye kadar en az 120 kişi öldü. Ancak CNN International’ın geçtiği bilgilere göre bu rakam 153. Peki 7 ayrı kanlı saldırı hangi noktalarda yapıldı ve nasıl gerçekleştirildi? Terör olaylarını IŞİD mi üstlendi? İşte saldırılarla ilgili flaş ayrıntılar..

Fransa’nın 11 Eylül’ü olarak adlandırılan olaylarda 7 saldırı yaşandı. Şimdiye kadar en az 120 kişi öldü. Ancak CNN International’ın geçtiği bilgilere göre bu rakam 153. Peki 7 ayrı kanlı saldırı hangi noktalarda yapıldı ve nasıl gerçekleştirildi? Terör olaylarını IŞİD mi üstlendi? İşte saldırılarla ilgili flaş ayrıntılar..
1.)
Silahlı saldırılar şehir merkezinde gerçekleşti. Fransa Almanya maçının oynandığı, şehrin banliyölerindeki Stade de France yakınlarında da patlamalar oldu. Maçın ardından ortalık karıştı. Polis taraftarlardan statta kalmalarını istedi, stadda büyük panik yaşandı.
2) Maskeli ve silahlı saldırganlar Paris’in 10. ve 11. bölgelerinde restoranların önünde yemek yiyen insanlara ateş açtı.


3) 
Paris’in Bataclan konser salonuna ateş açıldı! Açılan ateşin ardından 100’den fazla müziksever rehin alındı. Polis salona baskın düzenleyip rehineleri kurtardı. Tüm saldırılarda en çok ölüm bu konser salonunda gerçekleşti.
4) CNN’in verdiği bilgilere göre ölü sayısı 153.. Ölen saldırgan sayısı ise 8. Bunlardan 7’si üzerlerindeki bombayı patlattırken öldü.
5) Fransa sınır kapılarında tekrar pasaport kontrolüne başladı, OHAL ilan etti. Cumhurbaşkanı François Hollande Türkiye’de yarın başlayacak G-20 zirvesi için gerçekleştireceği ziyareti iptal etti.
SALDIRIYI KİM YAPTI?


Fransa’da şok etkisi yaratan saldırılarından IŞİD sorumlu tutulsa da henüz üstlenen olmadı. Bazı IŞİD kaynaklarının saldırıyı destekledikleri bilgisi geldi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.