Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Kerry: Rusya ile Suriye'de ateşkes için anlaştık
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Kerry: Rusya ile Suriye'de ateşkes için anlaştık


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/09/kerry_rusya_ile_suriye_de_ateskes_icin_anlastik_h26816_b1fb0.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

ABD ile Rusya, Suriye'de çatışmaların durdurulması amacıyla ülke genelinde ateşkesin başlaması konusunda anlaşmaya vardı.

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İsviçre'nin Cenevre kentinde bir otelde Suriye krizine ilişkin görüşmelerinin ardından basın toplantısında açıklamalar yaptı.

ATEŞKES 12 EYLÜL'DE BAŞLAYACAK

ABD ile Rusya'nın, Suriye'de çatışmaların durdurulması için anlaşmaya vardığını vurgulayan Kerry, "Suriye'de ülke genelinde ateşkes, 12 Eylül'de Kurban Bayramı ile başlayacak. Planın uygulanmasının, Suriye için dönüm noktası olacağını inanıyoruz." açıklamasında bulundu. 

ABD İLE RUSYA ORTAK ASKERİ KOORDİNASYON SAĞLAYACAK

Tüm taraflara Suriye'de çatışmaların durdurulması anlaşmasına uyma çağrısında bulunan Kerry, anlaşmanın 7 gün başarıyla uygulanmasından sonra terör örgütleri DAEŞ ve El Nusra ile mücadele konusunda ABD ile Rusya'nın ortak askeri koordinasyon sağlamak için çalışacağını belirtti.
TÜRKİYE'NİN ADI GEÇMEDİ


Kerry'nin yaptığı açıklamada ateşkesin mimarlarından Türkiye'nin adının geçmemesi, sanki Suriye'deki tek aktör Rusya ile ABD gibi davranması dikkat çekti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.