Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Merkel'den kritik Türkiye açıklaması!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Merkel'den kritik Türkiye açıklaması!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/11/merkel_den_kritik_turkiye_aciklamasi_h28191_0fd2a.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Avrupa Parlamentosu'nda yarın yapılacak 'Türkiye' oylamasından bir gün önce Almanya Başbakanı Merkel'den önemli bir açıklama geldi.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye'de basın özgürlüğüne dair sınırlamaları eleştirdiklerini ancak Ankara ile diyaloğun sürmesi gerektiğini belirtti.
Reuters'ın haberine göre, Merkel, Türkiye'de basın özgürlüğüne yönelik sınırlamaları eleştirdiklerini fakat Türkiye ile diyaloğun sürdürülmesi gerektiğini belirtti.

Parlamentonun alt kanadı olan Bundestag'a konuşan Merkel, Türkiye'de basın özgürlüğüne kısıtlamaları ve tutuklamaları eleştirdiklerini belirtti. Merkel aynı zamanda Facebook, Twitter ve YouTube gibi farklı ortamlarda yapılan nefret konuşmalarının yasaklanmasına yönelik çabaları desteklediğini söyledi.

AB BAKANLIĞI: OYLAMANIN HUKUKİ BAĞLAYICILIĞI YOK

Öte yandan Avrupa Birliği Bakanlığı, Avrupa Parlamentosu'nda Türkiye-AB ilişkileri karar tasarısıyla ilgili yarın yapılacak oylama sonucunda, müzakerelerin durdurulması tavsiyesi çıksa bile bunun hukuki bir bağlayıcılığının olmayacağını bildirdi. AB Bakanlığı, AP Genel Kurulu'nda yarın görüşülecek Türkiye-AB ilişkileri karar tasarısına ilişkin yazılı bir açıklama yaparak, bilgilendirmede bulundu.

AB KONSEYİ TARAFINDAN ALINABİLİR

AB üyesi olmak isteyen bir devletin yaptığı üyelik başvurusunun kabul edilmesi ve üyelik müzakerelerinin başlamasının, AB Konseyi'nin oybirliğiyle alacağı karar neticesinde olduğu belirtilen açıklamada, AB'ye üyelik müzakerelerinin geçici olarak durdurulması kararının da ancak AB Konseyi tarafından alınabildiğine dikkat çekildi.

HUKUKİ BAĞLAYICILIĞI YOK


AB Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada, ayrıca Türkiye ile müzakerelerin durdurulmasında Avrupa Parlamentosu'nun hukuken bir işlevinin bulunmadığı vurgulanırken, Avrupa Parlamentosu'nda gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında yapılacak oylama neticesinde müzakerelerin durdurulması tavsiyesi çıksa bile bunun hukuki bir bağlayıcılığının olmayacağı belirtildi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (2)

İbrahim 7 Yıl Önce

Bu şekil aşşağlayıcı toplantıları organize eden hep Merkel kimse bunlara inanması ayni ermeni Tasarısı'nda yapdığı taktik

İbrahim.Arik. 7 Yıl Önce

Hem basın özgürlüğünden.bahsederhem de.basın özgülügünü.olan you tub.tiwiter.yasaklamak ister.şimdiden.bize.posta çekiyor.yarım.Etek.hala.türkler.kendilerinin.kölesi zannediyor.Chp.kemal.kafalilar..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.