Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Netanyahu'nun manidar Moskova ziyareti!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Netanyahu'nun manidar Moskova ziyareti!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/09/netanyahu_nun_manidar_moskova_ziyareti_h1822_dbdf2.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Ortadoğu'daki son gelişmeler üzerine İsrail Başbakanı Netanyahu soluğu Moskova'da aldı. Putin'den duyduğu sözler karşısında derin bir "oh" çekti.

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu Moskova'da İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu ile bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin Ortadoğu'daki politikalarının İsrail için herhangi bir tehlike oluşturmayacağını belirtti.

Netanyahu’nun Moskova’ya gitmesinin en önemli amacı Rusya'nın Suriye hükümetine gönderdiği askeri yardımları görüşmekti.

NETANYAHU MEDET UMDU

Netanyahu Putin’le yaptığı görüşmede İran ve Suriye’nin İsrail’e karşı olan Hizbullah'ı modern silahlarla donattığını söyledi. Bununla birlikte Suriye ve İran’ın, Golan Tepeleri'nde İsrail'e karşı ikinci cephe oluşturmaya çalıştığını söyledi.

PUTİN'DEN YARDIM SÖZÜ

Putin İsrail'in endişelerini anladıklarını söyledi. Rusya’nın politikalarının İsrail’i tehdit etmediğini söyledi ve İsrail’de çok sayıda Sovyetler Birliği ülkelerinden insanlar yaşadığını belirtti.

SURİYE’Yİ SAVUNDU

Putin ayrıca Suriye hükümetinin İsrail'i hedef almadığını sözlerine ekledi. Putin, Suriye’nin amacının ikinci bir cephe açmak değil kendi ülkesini kurtarmak olduğunu söyledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.