Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
O şehirde ''saldırı tehdidi'' nedeniyle okullar kapatıldı!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

O şehirde ''saldırı tehdidi'' nedeniyle okullar kapatıldı!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/o_sehirde_saldiri_tehdidi_nedeniyle_okullar_kapatildi_h5921_a1226.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

ABD'nin Los Angeles kentinde, saldırı tehdidi nedeniyle okullar kapatıldı ve polis kentteki tüm okulları aramaya başladı.

Yaklaşık iki hafta önce Los Angeles'a 100 kilometre mesafedeki San Bernardino kentinde, Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) sempatizanı oldukları ileri sürülen evli bir çift, engellilere hizmet veren Inland Regional Center binasında 14 kişiyi vurarak öldürmüş, 21 kişiyi de yaralamıştı.

Okullardan sorumlu yönetici Ramon Cortines, düzenlediği basın toplantısında, "Niteliği kesin olarak belli olmayan tehdit bir, iki veya üç okuldan ibaret değil, birçok okulu ilgilendiriyordu. Okulları kapatma kararını bu nedenle aldım. Güvenli olduğundan emin olana kadar çocukları binaya sokma riskini alamam" dedi.

Amerika`nın en büyük ikinci okul bölgesi Los Angeles’ta 900 devlet okulu 187 ( Charter ) yarı özel yarı devlet okul salı sabahı birkaç okula gönderilen tehdit

e-mailleri nedeniyle kapatıldı. 640 bin öğrencinin eğitim gördüğü okullarda aileler ve öğrenciler çok tedirgin, üzgün ve kızgın olduklarını ifade ettiler.

Los Angeles okul polis departmanının şefi Steven Zipperman “öğrencilerimizin güvenliğinden tam olarak emin olana kadar okullar açılmayacak” dedi.

Los Angeles belediye başkanı Eric Garcetti “Tüm okulların kapatılması benim fikrim değildi ama dakikalar içinde karar verilmesi gerekiyordu ben de belediye başkanı olarak verilen kararı destekledim” dedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.