Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Pakistan'dan flaş FETÖ kararı!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Pakistan'dan flaş FETÖ kararı!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/11/pakistan_dan_flas_feto_karari_h28059_4caaf.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Pakistan, ülkede FETÖ'ye ait 23 okulda çalışan 108 öğretmenin, aileleriyle beraber 20 Kasım'a kadar ülkeyi terk etmesini istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pakistan ziyareti öncesi, bu ülkedeki Gülen hareketine ait 23 okulda çalışan 108 öğretmenin aileleriyle birlikte 20 Kasım'a dek ülkeyi terk etmesi istendi.
20 KASIM'A KADAR ÜLKEYİ TERK EDİN

Pakistan, ülkedeki FETÖ’ye ait 23 okulda çalışan 108 öğretmenin ailelerini de alarak 20 Kasım’a kadar ülkeyi terk etmeleri gerektiğini duyurdu. Açıklamayı Pakistan İçişleri Bakanı Çori Nisar Ali Han canlı yayında yaptı.

"PakTurk" Okulları'nın da kurumsal internet sitesinden yaptığı açıklamada da, Pakistan hükümetinin talebi doğrulandı.

ERDOĞAN'IN ZİYARETİNDEN ÖNCE


Erdoğan'ın yarın başlayacak Pakistan ziyaretinde, okulların Türk yetkililere devri konusunun da ele alınması bekleniyor.

Erdoğan, iki gün sürecek ziyaretinde Cumhurbaskanı Memnun Huseyin ve Basbakan Navaz Serif ile görüşecek, Ulusal Meclis ve Senato ortak oturumuna hitap edecek.

Turkiye ve Pakistan'dan üst düzey şirketlerin yöneticileriyle düzenlenecek toplantıya Basbakan Şerif ile katılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslamabad'ın ardından Lahor'a da gidecek.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.