Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Rus jetleri Suriye'de! CIA üssünü ve Suriyeli muhalifleri vuruyorlar
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Rus jetleri Suriye'de! CIA üssünü ve Suriyeli muhalifleri vuruyorlar


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/10/rus_jetleri_suriye_de_cia_ussunu_ve_suriyeli_muhalifleri_vuruyorlar_h2018_acdcf.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Rusya Suriye'de başlattığı hava operasyonuna devam ediyor. Amerikan basının da saldırılarla ilgili şok bir iddia atıldı. Habere göre Moskova yönetimini muhaliflerin yanısıra CIA üssünü de vurdu.

Rus savaş uçakları Suriye’de başlattıkları operasyonu devam ettiriyor. Uçakların Hama, Humus ve İdlib’te bombardıman yaptığı açıklandı.

Rus yönetimi IŞİD hedeflerini vurduk açıklamasını yapsa da, İdlip ve Humus’ta İŞİD unsurları bulunmuyor. Rus savaş uçaklarının bu iki kentte muhalifleri vurduğu söyleniyor.

Rusya’nın yönettiği son saldırının bilançosuna gelince..Saldırı da en az 32 sivil hayatını kaybetti. 200’den fazla da yararlı var.

Hava saldırıları özellikle Hama ve Humus yolu üzerinde yoğunlaştı. Çünkü burada Özgür Suriye ordusunun denetimi mevcut. Bu noktalarda tekrar Esed güçlerinin hakimiyeti söz konusu olursa başkent Şam ve rejimin kalesi Lazkiye ile bu iki kent arasında güvenli bir koridor oluşturulmuş olacak.

CIA ÜSSÜ DE VURULDU

Ayrıca Rus savaş uçaklarının CIA tarafından eğitilen ve Amerika menşeili silahların yer aldığı muhaliflere ait bir kampı iki kez vurduğu belirti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.