Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Rusya'dan flaş ABD açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Rusya'dan flaş ABD açıklaması


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/12/rusya_dan_flas_abd_aciklamasi_h28855_fe7fa.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Rusya Devlet Başkanı Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya ile ABD arasındaki parlamento, iş dünyası ve kültür alanlarında diyalogla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya ile ABD arasındaki parlamento, iş dünyası ve kültür alanlarında diyalogun dondurulmuş halde olduğunu söyledi. Bunun Rusya'nın girişimi olmadığına dikkat çeken Peskov, iki ülke arasındaki temasların en düşük seviyede bulunduğunu açıkladı.

Peskov, "Şöyle diyelim, Dışişleri Bakanlıkları, parlamentolar, iş, toplumsal ve kültür dernekler arası diyalog dondurulmuş durumda bulunuyor. Bu da bizim girişimimiz değildir" dedi.

Rusya ve ABD Dışişleri Bakanlarının diyaloga devam etmesine rağmen neden Rusya-ABD temaslarının dondurulmuş olduğunu düşündüğü sorusuna cevaben Peskov, "İşte buna en düşük seviyedeki diyalog diyorum" diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde MİR televizyon kanalına konuşan Peskov, RF ile ABD arasında diyalogun neredeyse tüm alanlarında dondurulmuş olduğunu dile getirdi.

ABD Dışişleri Bakanlığı temsilcisi John Kirby ise Rusya ile ABD arasındaki temaslara devam edildiğini söyledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.