Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Rusya topçu bataryalarını taşıyor!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Rusya topçu bataryalarını taşıyor!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/04/rusya_topcu_bataryalarini_tasiyor_h24922_ddad8.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

ABD, Rusya'nın bölgede yığınak yapmasından rahatsız olduğunu açıkladı.

Reuters haber ajansına konuşan bir Beyaz Saray yetkilisi, Rusya'nın Suriye'nin kuzeyindeki topçu bataryalarını yeni mevzilere konuşlandırdığını aktardı. Rusya'nın bu adımının Halep'e yönelik yeni bir Suriye ordusu harekâtına destek amaçlı olduğu düşünülüyor.
Geçen hafta, İsviçre'nin Cenevre kentinde devam eden görüşmelerden çekilen muhalifler, Suriye ordusunun ve Rusya'nın ateşkese rağmen saldırılarını artırdığını söylemiş ve çatışmaların sürdüğü bir ortamda müzakerelerin süremeyeceğini ifade etmişti.

MUHALİFLER UÇAKSAVAR İSTİYOR


Suriye ordusu Rus silahlarıyla takviye edilirken, muhalif gruplar ise Batılı destekçilerinden başta ısı güdümlü taşınabilir uçaksavalar (MANPAD) olmak üzere daha gelişmiş silahlar talep ediyor.
Geçen hafta Wall Street Jourtnal'da yer alan bir haberde, ABD'nin B planı olarak seçilmiş gruplara sınırlı sayıda MANPAD vermeyi düşündüğü belirtilmişti.
MANPAD tipi uçaksavarların radikal grupların eline geçmesi durumunda sivil uçaklar üzerinde kullanılma riskinden endişe ediliyor.
Ancak bu silahların Suriyeli muhaliflerin eline geçmesi durumunda Suriye ordusunun muhaliflere karşı en önemli avantajı olan hava üstünlüğünün de törpülenebileceği belirtiliyor.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.