Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Tesettüre girerek sosyal deney yaptı!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Tesettüre girerek sosyal deney yaptı!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/10/tesetture_girerek_sosyal_deney_yapti_h2182_3c775.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Belçika'da 21 yaşındaki bir genç kız, tesettüre girerek sosyal deney yaptı. Genç kız aldığı tepkiler karşısında deneyi yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Belçika’da 21 yaşındaki Silve Raats isimli genç kız sosyal bir deney yapmaya karar verdi. 10 gün boyunca tesettüre girerek en yakınlarına bile müslüman olduğunu ve kapandığını söyleyecek ve okula bu şekilde gidecekti.

Genç kız bir ay boyunca yaşadıklarını kısa bir filmde toplamayı düşünüyordu. Ancak işler planladığı gibi gitmedi. Genç kız deneye sadece 10 gün dayanabildi.


Silve Raats yaşadıklarını Belçika basınına anlattı. Okulda dışlandığını söyleyen Raats, arkadaşlarının Suriye’ye gidip bombacı olacağını söyledikleri belirtti.

Arkadaşlarının kendisine olan bakış açısının tamamen değiştiğini söyleyen Raats yaşıtlarının kendisine “bir daha iş bulamazsın” diye akıl verdiklerini söyledi. Bazılarının ise “kesin müslüman erkek arkadaşı var” dedikoduları yaptıklarını belirtti.

Ailesinin ise kendisini soru yağmuruna tuttuğunu ve olumsuz tepkiler aldığını söyledi. Raats "Başörtülü 10 gün" adında bir belgesel hazırlıyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.