Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Tren garında şüpheli paket alarmı!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Tren garında şüpheli paket alarmı!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/tren_garinda_supheli_paket_alarmi_h4350_26ce4.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Bu akşam oynanması planlanan Almanya-Hollanda dostluk maçının “ciddi terör tehdidi” nedeniyle iptal edilmesinin ardından Hannover merkez tren garında da şüpheli paket alarmı yaşandı. Polis tren garının bazı bölümlerini kapadı.

Bu akşam Almanya-Hollanda milli futbol takımları arasında oynanması planlanan dostluk maçının “ciddi terör tehdidi” nedeniyle iptal edilmesinin ardından Hannover merkez tren garında da şüpheli paket alarmı yaşandı.

Focus Online’ın bildirdiğine göre, tren garı yakınında şüpheli paket tespit edilmesi üzerine, polis tren garının bazı bölümlerini kapadı.

Bild gazetesi ise polisin 11 ve 12 nolu tren raylarında arama yaptığını duyurdu.

Bild’e açıklama yapan bir polis yetkilisi, aktuel durum nedeniyle her ihbarın değerlendirildiğini söyledi.

Bu arada Hannover TUI Arena’da yapılacak Söhne Mannheims konserinin de iptal edileceğine dair söylentiler vardı. Ancak grup konserine planlandığı gibi başladı.

Öte yandan basın toplantısı düzenleyen Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, iptal edilen futbol maçı konusunda ayrıntı vermeyeceğini söyledi.

Maçın bakanın tavsiyesi üzerine iptal edildiği öğrenilirken, Thomas de Maiziere, iptal gerekçesine ilişkin kaynak ve ayrıntılar hakkında halkta endişe yaratacağı için açıklama yapmayacağını bildirdi.

Alman halkına seslenen de Maiziere, kendilerine güvenilmesini ve maçın iptal edilmesine ilişkin haklı gerekçeleri olduğunu vurguladı.

Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere, “Her hangi bir bombaya rastlanmadı, gözaltı da yok” dedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.