Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Trump'ın başdanışmanı Flynn'den Türkiye'ye FETÖ mesajı
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Trump'ın başdanışmanı Flynn'den Türkiye'ye FETÖ mesajı


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/11/trump_in_basdanismani_flynn_den_turkiye_ye_feto_mesaji_h27940_6fb52.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın güvenlik ve istihbarat başdanışmanı emekli korgeneral Michael Flynn, Türkiye'ye yönelik olumlu konuştu.

Trump'ın başdanışmanı Michael Flynn, Türkiye'yi bir öncelik olarak kabul edecek şekilde dış politikalarını yeniden düzenlemeleri gerektiğini bildirdi.

"TÜRKİYE ÖNCELİĞİMİZ OLMALI" 
Flynn, ABD'de yayın yapan siyasi analiz sitesi The Hill için "Müttefikimiz Türkiye Bir Krizin İçinde ve Desteğimize İhtiyacı Var"
 başlıklı bir yazı yazdı. Yazısının bir bölümünde "Öncelikle Türkiye'nin, ABD çıkarları açısından hayati bir ülke olduğunu anlamakla işe başlamalıyız." ifadelerini kullandı. "WASHİNGTON, TÜRKİYE'NİN BİN LADİN'İNİ KORUYOR"

Flynn, "Arka bahçemiz Pensilvanya'ya rahatça yerleşmiş olan bu maskeli terör ve istikrarsızlık kaynağı tarafından Washington'ın gözü boyanırken NATO müttefikimiz Türkiye'ye engel olmak mantıksızdır. Türkiye'nin bakış açısıyla Washington, Türkiye'nin Usame bin Ladin'ine sığınak oluyor. 11 Eylül'den sonra Usame bin Ladin'in Türkiye'de güzel bir köyde yaşadığını ve aynı anda da Türk vergi mükelleflerinin vergileriyle fonlanan 160 okulu işlettiğini öğrenseydik ne yapardık?" açıklamasını yaptı. 

"AMERİKALILAR, GÜLEN'İN OKULLARINA YARDIM EDİYOR"

Flynn ayrıca, "Amerika'nın vergi mükellefleri, Gülen'in ABD'deki 160 sözleşmeli okulunun finansmanına yardım ediyor. Bu okullarla ilgili yürüyen birçok dava var." açıklamasını yaptı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

hakan 7 Yıl Önce

sizler elinizi ayaginizi turkiyeden cekerseniz turkiyede kiriz miriz kalmaz kirizin ta kendisi america ve avrupa coktunuz basimiza vardiniz tadina birakirmisiniz iki yuzlu abd ab

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.