Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Trump, Paris'i Almanya'da sanıyormuş!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Trump, Paris'i Almanya'da sanıyormuş!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/01/trump_paris_i_almanya_da_saniyormus_h6980_14600.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Trump Paris'i Almanya'nın başkenti zannetti "Uyanık olun" diye de nasihat verdi. Trump sosyal medyada günün en çok konuşulanlarından oldu.

ABD’de başkanlık yarışının Cumhuriyetçi Parti aday adaylarından Donald Trump yeni bir gaf daha yaptı. Fransa’da yaşanan bir gelişme ile ilgili tweet atan milyarder işadamının, “Paris’i Almanya’nın bir kenti sandığı” ortaya çıktı.
Fransa’nın başkenti Paris'te, dün, üzerinde bomba düzeneği olduğundan şüphelenilen bir kişi polis merkezine girmeye çalışırken öldürülmüştü. Öldürülen kişinin üzerindeki bomba düzeneğinin sahte olduğu ortaya çıkmış; olay, “potansiyel terör saldırısı” olarak tanımlanmıştı.

Ders verecekti ders konusu oldu

Fransa'da yaşananları duyan emlak zengini Donald Trump bir tweet attı. Trump, “Paris polis merkezinin içinde bir kişi vuruldu. Terör tehdidinin en yüksek seviyede olduğu duyuruldu. Almanya tam bir keşmekeş – büyük suç. Akıllı olun!” yazdı.


Bu tweet üzerine sosyal medya tam anlamıyla ‘yıkıldı’. Yapılan yorumlara bakılırsa herkes, ABD'ye başkan olmaya aday bir kişinin, Avrupa’nın en önemli başkentlerinden Paris'in nerede olduğunu bilmemesi karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

Sosyal medyada "Birisi Donald Trump'a harita alsın" yorumu sıklıkla yapıldı. 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.