Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Trump'tan seçimden sonra 'U dönüşü'
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Trump'tan seçimden sonra 'U dönüşü'


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/11/trump_tan_secimden_sonra_u_donusu_h28192_1247e.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

ABD başkanı seçilen Donald Trump, seçimlerden önce iklim değişikliği hakkında söylediklerinden vazgeçmiş gibi görünüyor.

ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump, Hillary Clintonsoruşturması hakkında söylediklerinden sadece bir kaç saat sonra bir başka önemli konuda 'U dönüşü' yapacağının sinyallerini verdi.
Seçim dönemi boyunca Hillary Clinton'ın e-mail skandallarının peşini bırakmayacağını ve Clinton'ı yargılatacağını söyleyen Trump, dün bu dosyadan vazgeçtiğini açıkladı.

Bu açıklamadan saatler sonra, sürekli olarak kendisine karşı adil olmamakla suçladığı 'The New York Times'ı ziyaret eden Donald Trump, gazetecilerle yaptığı toplantıda iklim değişikliği ve küresel ısınma konularında da seçimler öncesinde söylediklerinden farklı şeyler söyledi.

SEÇİMDEN ÖNCE FARKLI KONUŞMUŞTU


Seçimlerden önce, 'iklim değişikliğinin' uydurma olduğu ve muhtemelen Çin tarafından uydurulduğunu söyleyen Trump, gazetecilerle yaptığı toplantıda; "Evet insanların yaptığı şeyler, iklim değişikliğine neden oluyor olabilir. Ama ne kadar etkiliyor. Bunu değerlendirmek lazım." dedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.