Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Ukrayna Başbakanı'nı kucaklayıp indirdiler!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Ukrayna Başbakanı'nı kucaklayıp indirdiler!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/ukrayna_basbakani_ni_kucaklayip_indirdiler_h5709_04036.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk, ülkenin meclisinde yaptığı konuşma sırasında eline gül buketi tutuşturulup kürsüden indirildi.

Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk, ülkenin meclisinde yaptığı konuşma sırasında eline gül buketi tutuşturulup kürsüden indirildi.
Hükümet için bir süredir güvensizlik oyu toplayan Pyotr Poroşenko Bloğu'ndan (PPB) milletvekili Oleh Barna, koalisyon ortağı Halk Cephesi'nin lideri olan Başbakan Yatsenyuk'un konuşma yaptığı sırada kürsüye geldi. Barna, eline bir gül buketi tutuşturduğu Yatsenyuk'u 'kucaklayıp' kürsüden indirdi.

Başbakan Yatsenyuk geçtiğimiz günlerde Rusya'nın ülkelerine 3 milyar dolarlık dava açması üzerine "Silahlarımızı kuşandık, mahkemede karşılaşmaya hazırız" açıklamasını yapmıştı.

Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk, ülkenin parlamentosu Verhovna Rada'da yaptığı konuşma sırasında beklemediği bir protesto ile karşılaştı. Pyotr Poroşenko Bloğu partisinden milletvekili Barna, Yatsenyuk'un eline bir demet gül tutuşturup kürsüden indirdi.



YATSENUK'U KUCAKLADI
Hükümet için bir süredir güvensizlik oyu toplayan Pyotr Poroşenko Bloğu'ndan (PPB) milletvekili Oleh Barna, koalisyon ortağı Halk Cephesi'nin lideri olan Yatsenyuk'un konuşma yaptığı sırada kürsüye geldi. Barna, eline bir gül buketi tutuşturduğu Yatsenyuk'u 'kucaklayıp' kürsüden indirdi.



PARLEMENTO'DA YUMRUKLAR KONUŞTU





Bunun ardından Rada'daki diğer PPB ve Halk Cephesi üyeleri arasında da kavga çıktı. BBP parlamento grup lideri Yuriy Lutsenko'nun Barna'nın 'saygısız davranışı' nedeniyle özür dilemesinin ardından parlamentodaki oturuma devam edildi. 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.