Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Ve Rusya kabul etti! Yolcu uçağı terör saldırısı sonucu düşürüldü!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Ve Rusya kabul etti! Yolcu uçağı terör saldırısı sonucu düşürüldü!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/ve_rusya_kabul_etti_yolcu_ucagi_teror_saldirisi_sonucu_dusuruldu_h4269_724c5.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Rus yolcu uçağı Mısır'daki Sina Yarımadasına düşmüş ve 224 kişi yaşamını yitirmişti. IŞİD bunun bir saldırı olduğunu ve kendilerinin düzenlediğini iddia etse de Rusya bu zamana kadar resmi bir ağızdan bu iddiayı doğrulamamıştı. Ancak Paris saldırılarından sonra Ruslar da resmi bir açıklama yaparak uçağı IŞİD'in düşürdüğünü söyledi. Rus istihbarat servisi FSB, uçağın terör saldırısı sonucu düştüğünü belirtti. Rusya lideri Putin ise yaptığı açıklamada uçağın terörist bir saldırı sonucu düştüğünü ve sorumluları dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bulup cezalandıracağını söyledi.

Rus istihbarat servisi FSB, 5 Ekim'de Mısır'ın turizm kenti Şarm El Şeyh kentinden havalandıktan sonra Sina Yarımadası'nda düşen Rus yolcu uçağının terör saldırısına uğradığını açıkladı.

"SORUMLULARI DÜNYANIN NERESİNDE OLURSA OLSUN BULACAĞIM"
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de konuyla ilgili Mısır'da düşen yolcu uçağının terörist bir saldırıya uğradığını ve patlayan bir bomba yüzünden düştüğünü söyledi. Putin saldırının sorumlularını bulacağını özel kuvvetleri bu iş için görevlendirdiğini açıkladı. 

"Teröristleri dünyanın her neresinde olurlarsa olsun bulup cezalandıracağız'' diyen Putin, Rus hava güçlerinin Suriye'deki terörist gruplara yönelik operasyonları yoğunlaştırması için Savunma Bakanlığı'na talimat verdi. Putin ayrıca, yolcu uçağının düşürülmesinden sorumlu olanların bulunması için yabancı ortaklardan da yardım isteyeceklerini söyledi.

OLAYI IŞİD ÜSTLENMİŞTİ

Rus istihbarat servisi FSB, 224 yolcuyla düşen Airbus A-321 tipi uçağın enkazında patlayıcı parçalarına ulaşıldığını duyurdu. Terör örgütü IŞİD, Rus yolcu uçağını düşürdüklerini açıklamış,Rusya ise bu iddiaları reddetmişti. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.