Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Washington Times: FETÖ Amerika için de tehlikeli
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Washington Times: FETÖ Amerika için de tehlikeli


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/08/washington_times_feto_amerika_icin_de_tehlikeli_h26411_ce7e7.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Amerikan gazetesi Washington Times’da dikkat çekici bir makale yayımlandı. Makalede, Fethullah Gülen bir ‘radikal’ olarak nitelendi.

Washington Post gazetesinde yayımlanan ‘Ilımlılık radikal bir gündemi maskelerse‘ başlıklı makale, ABD’nin en prestijli eğitim kurumlarından Columbia Üniversitesi’nin hukuk fakültesinde güvenlik ve istihbarat dersleri veren Abraham R. Wagner tarafından kaleme alındı.

PARASININ KAYNAĞI MEÇHUL

Wagner, Gülen’in ‘hem ABD’yi hem Türkiye’yi şeriat devletine dönüştürmek istediğini‘ yazdı: "Türkiyeli Müslüman bir din adamı olan Gülen sadece ilkokul mezunu ve gizemli bir kişi. Wikileaks belgelerinde tarafından sızdırılan bazı belgelerinde ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından, daha kötü niyetli ve radikal gündemini ılımlı mesajıyla gizleyen bir ‘radikal İslamcı’ olarak niteleniyor. 25 milyar dolar serveti bulunduğu söyleniyor ama kimse bu büyük serveti nasıl edindiğini bilmiyor. En öne çıkan mesajı, ABD Dışişleri’nin de perspektifinin aksine, hoşgörü ve çok kültürlülük. Fakat daha dikkatli incelendiğinde, ABD ve Türkiye’yi şeriat devletlerine dönüştürmek isteyen gerçek bir İslamcı olduğu ortaya çıkıyor."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (2)

Türkan Özkan 8 Yıl Önce

Bunlarda anlamamış yada anlamak istemiyor bu adamın islamla hele hele şeriatla ne alakası var?? Münafık terimini duymamış bu Amerikalılar!!

Seval 8 Yıl Önce

Fetönün terörist eylemlerini artık maskeleyemeyeceklerini anlayınca kendi paçalarını sıyırıp terörü islamla bağdaştırmaya çalışıyorlar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.