Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Yahudiler Avrupa'da çok "mağdur"!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Yahudiler Avrupa'da çok "mağdur"!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/01/yahudiler_avrupa_da_cok_magdur_h7302_fa64e.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Fransa'da bir Yahudi Cemaati liderinin güvenlik nedeniyle yahudiler kipa takmasın teklifi ülkede yeni bir tartışmaya neden oldu.

Fransa’nın Marsilya kentinde Yahudilerin sokakta güvenlik dolayısı ile takke giymemesi teklifi sosyal medyada günün konusu oldu. 

Marsilya Yahudi Cemaati liderlerinden Zvi Ammar’ın son sokak saldırısı sonrası “Yahudiler kipa (takke) ile sokakta dolaşmasın” şeklindeki uyarısı Hıristiyan liderlerden, ünlülere, sosyal medyada eleştirildi. 

İnternette verilen tepkilerde, kimi Photoshop ile Beatles’ın takkeli resmini yayınlarken, kimileri Sophie Marceau’yu , Micheal Jackson’u hatta Mona Lisa’yı kipalı yaptı. 

Yahudi Cemaati’nin yayın organı Şalom’un haberine göre; Twitter ve Instagram’da ise Hashtag olarak #JeSuisKippa (Ben takkeyim) sözü popüler hale geldi. 

Tepkilerin en büyüğü ise Fransa Cumhuriyeti’nin en yetkili ağzından geldi. Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande “Fransa, insanların dinlerinden dolayı korku içinde yaşayacakları bir duruma asla tolerans göstermeyecektir” şeklinde konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.