Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Yemen'de bayram namazı kana bulandı!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Yemen'de bayram namazı kana bulandı!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/09/yemen_de_bayram_namazi_kana_bulandi_h1878_00ed9.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Yemen'de "zamanlaması manidar" bir saldırı gerçekleşti. Bayram namazı sırasında iki intihar eylemcisi camiyi kan gölüne çevirdi. En az 25 kişinin öldüğü açıklandı.

Yemen’da “zamanlaması manidar” ve çok kanlı bir saldırı gerçekleşti. Başkent Sana’da bayram namazı sırasında bir camiye bombalı saldırı düzenlendi.

 

Hedefte Şiilerin namaz kıldığı El Belili camisi vardı. Namaz sırasında camide bulunan iki intihar eylemcisi kendini havaya uçurdu. Etraf kan gölüne döndü.

 

Ölü sayısı ile ilgili çelişkili bilgiler geliyor. En az 25 kişinin hayatını kaybettiği düşünülüyor.

 

ZAMANLAMA NEDEN MANİDAR

 

Yemen’in 70 yaşındaki Cumhurbaşkanı Abdurrabbu Mansur Hadi, Şii husilerin ülkedeki ilerleyişi üzerine Yemen’i terk etmek zorunda kalmıştı.

 

Hava operasyonlarının ardından Şiilerin bölgedeki ilerleyişi durdu. Hadi de Yemen sığındığı Suudi Arabistan’dan 2 gün önce ülkesine dönüş yaptı.

 

Saldırı da işte tam bu sırada meydana geldi. Ülkesinin kontrolünü tamamen ele geçirmek isteyen Hadi ve yanlılarının saldırıda parmağı olabileceği tahmin ediliyor. Çünkü saldırının ardından İran destekli Husilerin başkent Aden’deki bazı kritik mevzilerden çekildiği duyuruldu.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.