Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Yunanistan da AB’ye sert çıktı!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Yunanistan da AB’ye sert çıktı!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/11/yunanistan_da_abye_sert_cikti_h28267_c112b.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Sığınmacı kriziyle ilgili olarak AB’den gelen sınır desteği eleştiren Yunanistan Göç Politikaları Bakanı Yannis Mouzalas, yapılan fedakarlıkların ardından kimsenin Yunanistan’a parmak sallayamayacağını söyledi.

Sığınmacı kriziyle ilgili olarak AB’den gelen sınır desteği eleştiren Yunanistan Göç Politikaları Bakanı Yannis Mouzalas, yapılan fedakarlıkların ardından kimsenin Yunanistan’a parmak sallayamayacağını söyledi.
Meclis oturumunda yaptığı konuşmada Yunanistan'daki sığınmacıların durumunu ve son gelişmeleri değerlendiren Mouzalas, Türkiye-AB arasında varılan sığınmacı anlaşmasının ardından adalardaki sığınmacıların arasından belirlenen bin 500 kişinin kademeli olarak Atina'ya taşındığını aktardı.

‘KİMSE BİZE PARMAK SALLAYAMAZ’


Adalardaki sığınmacıların iltica başvurularının yavaş sonuçlanmasının personel eksikliğinden kaynaklandığını ifade eden Mouzalas, AB’nin verdiği sözleri tutmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Avrupa bize 400 uzman göndereceğini vadetmesine rağmen şimdiye dek sadece 36 kişi geldi. Yeni yapılan bir anlaşmadan sonra ise yeniden 100 kişinin gönderileceği söylendi ama hala bekliyoruz. Bu kadar büyük fedakarlıklardan sonra kimse bize parmak sallayamaz."

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.