Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Ege'de bir facia daha! 8 aylık bebek öldü
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Ege'de bir facia daha! 8 aylık bebek öldü


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/10/ege_de_bir_facia_daha_8_aylik_bebek_oldu_h2126_d6aa3.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GENEL

Ege'de kaçak göçmenleri taşıyan lastik bot battı. Denizden 8 aylık bir bebeğin cansız bedeninin çıkarıldığı duyuruldu. Mültecileri taşıyan başka bir tur teknesinin ise karaya oturduğu bilgisi geldi.

Ege’de yine kaçak göçmen faciası yaşandı. Balıkesir Ayvalık’tan denize açılan ve Suriyeli kaçak göçmenleri taşıyan lastik bot alabora oldu.

Midilli açıklarına batan botta 34 mülteci denizden kurtarıldı. Ancak ekipler denizden 8 aylık bir bebeğin cansız bedenin çıkarıldığını duyurdu.

Batan botla beraber 16 bot daha Ayvalık’tan denize açılmıştı. Diğer botların Midilli’ye ulaştığı bilgisi geldi. Ekiplerin arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Başka bir tur teknesi ise Yunanistan açıklarında karaya oturdu. Teknede 200 yolcu vardı. Bazıların yüzerek kurtulmayı başardı. Ortadoğuluları taşıyan tekne çevresinde kurtarma çalışmalarının devam ettiği duyuruldu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.