Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
ABD Büyükelçiliği bu fotoğrafı neden paylaştı?
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

ABD Büyükelçiliği bu fotoğrafı neden paylaştı?


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/01/abd_buyukelciligi_bu_fotografi_neden_paylasti_h29239_74309.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Amerikan Büyükelçiliği, bugün 'Türk AmerikanDostluğu' etiketiyle Twitter hesabından şaşırtan bir paylaşım yaptı.

Amerikan Büyükelçiliği, bugün Twitter hesabı üzerinden, 1971 Muhtırası'nın ardından Başbakanlık yapan CHP'li İsmail Nihat Erim'in, ABD Başkanı Richar Nixon ile Beyaz Saray'da resmi devlet yemeğinde bulunduğu bir fotoğrafı paylaştı.

SUİKASTE UĞRAYAN İLK VE TEK BAŞBAKAN

Nihat Erim ayrıca suikaste uğrayarak öldürülen tek başbakan olarak kayıtlara geçmişti. 12 Mart muhtırasından sonra ara rejim başbakanı olmuştu. Deniz Gezmişler onun zamanında asılmıştı. Daha sonra THKPC tarafından 19 Temmuz 1980 yılında Dragos'ta öldürülmüştü. Bu durum yeni darbeyi de hızlandırmıştı.

VATANDAŞLARDAN 15 TEMMUZ'LU CEVAP

Ankara’daki ABD Büyükelçiliği’nin Twitter hesabı, her perşembe dünya genelinde eski fotoğrafları paylaşırken kullanılan #tbt (Throwback Thursday) etiketiyle çeşitli paylaşımlarda bulunuyor.

Ancak ABD Büyükelçiliği'nin bu zamansız paylaşımı Twitter'da tepki çekti. Büyükelçiliği takip eden vatandaşlar, paylaşıma tepki göstererek tweetin hemen altına 15 Temmuz fotoğrafları eklediler.

Bir vatandaş, paylaşımın altında "mesajı aldık, siz de alın" diyerek 15 Temmuz'un sembol fotoğraflarından birini ekledi. 

İŞTE ABD BÜYÜKELÇİLİĞİ'NİN PAYLAŞTIĞI O FOTOĞRAF VE TWEET:


Haber7


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.