Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
ABD'de siyahi genç polis tarafından öldürüldü
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

ABD'de siyahi genç polis tarafından öldürüldü


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/07/abd_de_siyahi_genc_polis_tarafindan_olduruldu_h25993_5e116.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

ABD polisi bir siyahi genci daha gözaltına alırken vurarak öldürdü. Son dönemde artan cinayetlere bir yenisi daha eklendi.

ABD polisinin siyahileri öldürme olayları devam ediyor. Son olarak Louisiana eylaetinin başkenti Baton Rouge'da dün 37 yaşındaki siyahi Alton Sterling yere yatırılıp gözaltına alınmaya çalışırken öldürüldü. 
POLİSLER ART ARDA ATEŞ ETTİ


Sterling'in elinde herhangi bir silah yada kesici alet yoktu. Polisler adamı art arda ateş ederek öldürdü. Polislerin neden ateş ettiği anlaşılamazken, görüntülerde Sterling'i vuran polisin "F.ck" diyerek sinirli bir şekilde küfür ettiği duyuldu.

ABD AYAĞA KALKTI
ABD'de kamuoyu cinayet anına ilişkin görüntüler ortaya çıkmasının ardından ayağa kalktı. Federal savcılık olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

BASINDAN "ELLERİ BOŞTU" VURGUSU
Ülke basını da arbede sırasında Sterling'in ellerinin boş olduğunu yani silahının olmadığına dikkat çekerken ölümünün siyahlar tüm ABD'de eylemler yapmaya hazırlanıyor.

CLİNTON: TRAJEDİ


ABD Başkanlık seçimlerinde Demokratların başkan adayı Hillary Clinton da Twitter'dan açıklama yaparak, "Alton Sterling'in ölümü bir trajedi ve dualarım ailesiyle - Hillary" 
ifadelerini paylaştı.

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.