Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
ABD'den Almanya'ya bir şok daha!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

ABD'den Almanya'ya bir şok daha!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/09/abd_den_almanya_ya_bir_sok_daha_h26882_9164e.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

ABD Adalet Bakanlığının, Alman beyaz eşya devinin Volkswagen'in emisyon skandalı kapsamında soruşturmaya aldığı iddia edildi.

ABD hükümetinin, Volkswagen'in emisyon skandalıyla ilgili olarak Alman mühendislik firması Bosch'u soruşturduğu öne sürüldü.

BOSH İDDİALARI REDDETTİ

Haberde VW'nin dizel araçlarında bulunan emisyon testi yanıltıcı yazılımı Bosch firmasından temin ettiği iddia edildi. Ancak firma bu iddiaları "arsız ve temelsiz" olarak nitelendirdi.
BAŞKA FİRMAYA DA YAZILIM SATIYORLAR MI?

Savcılar ayrıca Bosch'un Volkswagen'in dışında başka bir otomobil firmasına yazılım satıp satmadığını da araştırdığı açıklandı.

İKİNCİ BİR ALMAN FİRMASI DAHA SORUŞTURULUYOR

Haberin detaylarına göre Volkswagen'nin tedarikçi firmalarından IAV GmbH de genişletilen soruşturma kapsamına alındı. İddialar yüzde 50'si VW'e ait olan Berlin merkezli IAV şirketine de soruldu ancak sorular yanıtsız kaldı. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.