Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Adana'da kafa kafaya karpışma ölüm getirdi!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Adana'da kafa kafaya karpışma ölüm getirdi!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/adana_da_kafa_kafaya_karpisma_olum_getirdi_h5025_b85ad.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Adana'da Serkan Kaya (22) idaresindeki plakası öğrenilemeyen motosiklet ile karşı yönden gelen ve Süleyman Bulmaz yönetimindeki 01 AG 715 plakalı kamyonet ile çarpışması sonucu iki kişi öldü.

Adana'da Serkan Kaya (22) idaresindeki plakası öğrenilemeyen motosiklet ile karşı yönden gelen ve Süleyman Bulmaz yönetimindeki 01 AG 715 plakalı kamyonet ile çarpışması sonucu iki kişi öldü.

Adana'da motosiklet ile kamyonetin çarpışması sonucu motosikletteki iki kişi öldü.

Serkan Kaya (22) idaresindeki plakası öğrenilemeyen motosiklet, Aladağ ilçesine bağlı Kıcak ile Possyağbasan mahalleleri arasındaki yolda karşı yönden gelen ve Süleyman Bulmaz (42) yönetimindeki 01 AG 715 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

Lise öğrencisi

Kazada, sürücü Kaya olay yerinde yaşamını yitirdi. Motosikletteki Mustafa Kılıç (16) da kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

İmam olan Kaya ile Aladağ Sinanpaşa İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrencisi Yılmaz'ın, Kıcak Mahallesinde alışveriş yaptıktan sonra Posyağbasan köyüne dönüş yolunda kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.