Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Adana'da kapkaç! 14 yaşındaki zanlı 22 bin lira çaldı
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Adana'da kapkaç! 14 yaşındaki zanlı 22 bin lira çaldı


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/adana_da_kapkac_14_yasindaki_zanli_22_bin_lira_caldi_h4497_b44a2.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Adana'da 5 kapkaç olayında 22 bin lira bulunan çantaları çaldığı belirtilen 14 yaşındaki zanlı ile ona yardım eden 1 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Hürriyet Mahallesi, Saydam Caddesi üzerinde 1 saat içinde Suriye uyruklu 3 kişinin çantası kapkaç yöntemiyle çalındı. Bir süre sonra 1'i Suriye uyruklu 2 kişinin çantası kapkaç yöntemiyle çalındı.
Bu olayların hemen ardından polis bölgede önlemlerini artırarak kapkaç olayını gerçekleştirenleri yakalamak için çalışma başlattı. Polis 5 vatandaş ile yaptığı görüşmede kapkaççıların motosikletli ve iki kişi olduğunu, yaşlarının küçük olduğunu belirledi.

22 BİN LİRA ÇALINDI

5 kişinin, içinde toplam 22 bin lira parası bulunan çantalarını gasp eden şahıslar en çok zararı Halep'ten savaştan kaçarak Adana'ya gelen Fedve Aryen isimli (45) kadına verdi. Suriyeli kadının 20 bin 800 lira para bulunan çantasını kapkaççılara kaptırdığı öğrenildi. Polis yaptığı araştırma sonunda eşkale uygun B.A. (14) ile Ö.B.'yi (15) gözaltına aldı.

Yaşı küçük olan zanlılar, çocuk şube müdürlüğüne sevk edildi. Yapılan incelemede kapkaç yöntemiyle çalınan bir çantada B.A.'nın parmak izine rastlandı. Müştekiler de zanlıları teşhis etti. B.A. motosiklet üzerinde giderken çantayı kendisinin kapkaç yöntemiyle aldığını, daha sonra ise parayı büyüklere verdiğini ileri sürdü. Çocuklar ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.