Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Adil Gür'den HDP'yi sarsacak iddia!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Adil Gür'den HDP'yi sarsacak iddia!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/adil_gur_den_hdp_yi_sarsacak_iddia_h6260_5f66f.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Seçim sonuçlarını bilen tek anketçi Adil Gür, "HDP hendek siyasetini sürdürmeye devam ederse Kürt siyasi hareketini temsil eden yeni siyasi partiler ortaya çıkacak" dedi.

Son anketiyle 1 Kasım seçim sonuçlarını bilen tek anket şirketi olarak Türkiye seçim tarihine adını yazdıran A&G Kamuoyu Araştırma Şirketi'nin sahibi Adil Gür, A Haber'de Söz Teması programına katıldı.
Gür, "HDP, PKK ile arasına mesafe koyamazsa ve bu tavrını sürdürürse etkinliğini kaybeder" dedi.


"YENİ KÜRT PARTİSİ" İDDİASI
Daha önce "Muhalefet bu 1 Kasım sonuçlarını iyi analiz etmezse, nerede hata yaptığını düşünmezse 5. parti tam da muhalefetin ortasından çıkacak." diyen Gür'den bu kez yeni Kürt partisi iddiası geldi.

"HENDEK SİYASETİ DEVAM EDERSE..."

Gür, "Şayet HDP bu tavrını sürdürmeye devam ederse kişisel kanaatim Kürt siyasi hareketini temsil eden yeni siyasi partiler ortaya çıkacaktır.

HDP'ye oy veren 7 Haziran'da 6 milyon veya 1 Kasım seçimlerinde oy veren milyonların tamamını PKK ile bir değerlendirmek PKK'nın yaptığı her eylemi meşru gören seçmenler olarak değerlendirmek mümkün değil. Böyle olunca şayet HDP, PKK ile arasına mesafe koymazsa Güneydoğu Anadolu bölgesinde son dönemde kurtarılmış bölgeler diye tabir edilen, özyönetim adı altında tabir edilen bölgelerdeki sizin tabirinizle hendek siyasetini devam ettirirse öyle zannediyorum ki kısa orta ama çok uzun vadede olacağını zannetmiyorum Kürt siyasi hareketini temsil eden yeni siyasi partiler doğacaktır." dedi. 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.