Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Alman milletvekilleri İncirlik'e geliyor
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Alman milletvekilleri İncirlik'e geliyor


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/10/alman_milletvekilleri_incirlik_e_geliyor_h27151_2b809.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Almanya Büyükelçiliği tarafından yapılan açıklamada 6 vekilin çarşamba günü İncirlik'e giderek burada görev yapan askerlerini ziyaret edeceği belirtildi.

6 Alman vekil, İncirlik Üssü'nde görev yapan askerlerini ziyaret etmek için çarşamba günü Türkiye'de olacak. Almanya Büyükelçiliği, 6 Alman vekilin Adana'daki İncirlik Askeri Üssü'nde görev yapan askerleri çarşamba günü ziyaret edeceğini açıkladı.

Almanya Meclisi Savunma Komisyonu üyelerinden oluşan 6 kişilik heyet, Adana'daki İncirlik Üssü'nde görev yapan Alman askerlerini ziyaret için çarşamba Türkiye'de olacak. Savunma komisyonu heyeti, İncirlik Üssü'ndeki Alman askerlerin görev şartlarının yanında DAEŞ’e karşı mücadeleyle ilgili güncel durum hakkında bilgi edinecek.

TÜRK YETKİLİLERLE DE GÖRÜŞECEKLER

Heyet, İncirlik'ten önce Ankara'ya gelecek ve Milli Savunma ile Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, Savunma Komisyonu üyeleriyle görüşecek. Temasların ardından İncirlik'e uçacak olan heyet, üsteki Türk komutan ve ABD askeri yetkilileriyle de görüşecek.

İLİŞKİLER GERİLMİŞTİ


Almanya Meclisi'nin 2 Haziran oturumunda 1915 olaylarını soykırım olarak tanıması üzerine iki ülke arasındaki ilişkiler gerginliğe yol açmıştı. Türkiye, Alman milletvekillerin İncirlik ziyaretine uzun süre izin vermemişti.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

Sevim Ekiz 8 Yıl Önce

Ben anlamıyorum, bunlar niye vırt-zırt Türkiye'ye geliyorlar. Telefon ve görüntülü ulaşma imkanları var. Neden sık sık Türkiye'ye geliyorlar. Bence bunların aralarında ajanlar da var. sözde işıda karşı savaşıyorlar. Şimdiye kadar ne bir icraatta bulundular? Bu konuda tarıyormuş yapan biziz, faaliyette alan da biziz. Gerek Alman Milletvekillerin ve askerlerin Türkiye'de ne işi var. Def olup gitsinler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.