Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Almanya'dan HDP'ye acil ziyaret!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Almanya'dan HDP'ye acil ziyaret!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/11/almanya_dan_hdp_ye_acil_ziyaret_h27833_42cef.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Gece yarısı HDP'ye operasyon düzenlenmesinin ardından Almanya Federal Cumhuriyeti Devlet Bakanı Maria Böhmer, HDP Meclis Grubuna acil ziyaret etti.

Almanya Devlet Bakanı Maria Böhmer, HDP'nin Meclis grubunu ziyaret ederek, "özellikle şu anki zor durumunuza ilişkin birtakım bilgiler almayı umut ediyorum" açıklamasını yaptı. HDP'li Hişyar Özsoy ise Böhmer'e "Bugün Türkiye demokrasi tarihinin en karanlık günlerinden birisi" karşılığını verdi.
HDP'li Hişyar Özsoy şu sözlerle Türkiye'yi Almanya'ya şikayet etti;

"Öncelikle bu heyetimizi başka koşullarda karşılamak isterdik. Bugün Türkiye demokrasi tarihinin en karanlık günlerinden birisi maalesef bu nedenle burada olmanızı bir dayanışma göstergesi olarak anlıyoruz. burada olduğunu için teşekkür ediyoruz. Dün ki gözaltılar ve devam eden mahkeme süreciyle ilgili bilgileri paylaşacağız. Ortada hukuki bir sürecin olmadığını düşünüyoruz. Zaten anayasaya ve Türkiye'nin taraf olduğu uluslararası sözleşmelere aykırı bir şekilde dokunulmazlıkları kaldırılan vekillerimiz yine son derece hukuksuz şekilde gözaltına alınıp savcılığa sonra mahkemeye gönderilmişlerdir. Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk rafa kaldırılmıştır ve kesinlikle tarafsız ve bağımsız bir yargının olduğuna inanmıyoruz. Bu siyasi operasyon c başkanı Erdoğan tarafından başlatılmıştır ve nihai hedefi başkanlık sistemine giderken kendisini 2015'teki Haziran ve Kasım seçimlerinde durdurmayı başaran HDP'yi seçimlerde alt edemeyip şimdi son derece taraflı cumhurbaşkanı emrinde olan hukuk kurumlarıyla HDP'yi saf dışı etmeye çalışıyor. Durum bu kadar nettir bizim açımızdan Biz de HDP olarak barış, demokrasi ve özgürlükler konusunda en ufak bir değişikliğe geçmeyeceğiz. Mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Bu ülke türkü kürdü bütün farklılıklarıyla çok daha iyi bir geleceği hak ediyor. Darbe süreci maalesef bir demokrasi sürecine verilebilecekken Erdoğan, bu darbeyi kendi iktidarını sağlamlaştırmak için başkanlık sistemine geçmek için fırsat olarak kullanıyor. Biz de bunun önüne geçmek içini sonuna kadar duracağız ve direneceğiz."

ERDOĞAN DÜN ALMANYA'YA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaptığı konuşmada Almanya'nın tavrını eleştirmişti. PKK, DHKP-C gibi örgütlerden sonra FETÖ'nün de Almanya tarafından ilgi gördüğünü söyleyen Erdoğan "Bu terör bumerang gibi döner sizi de vurur" açıklamasını yapmıştı.

FETÖ'NÜN ARKA BAHÇESİ ALMANYA


Erdoğan, Almanya'nın FETÖ'nün arka bahçesine dönüştüğünü de savunarak "Bizde endişeliyiz" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü; Teröristlere kucak açan Almanya'nın akıbetini hayırlı görmüyorum. Almanya FETÖ'nün arka bahçeli halinie dönüştü. Biz de bundan endişe ediyoruz.

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

Gönül Ayan 7 Yıl Önce

Türkiye gelişiyor! Kafirler kuduruyor! Köpekler kudurun! Bu kudırmayı Davutoğlu Da anlayamamış oyuna gelmişti! Çok şükür ki RTE var!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.