Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Almanya'ya sığınan Suriyelilere insanlık dışı uygulama!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Almanya'ya sığınan Suriyelilere insanlık dışı uygulama!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/0/0/almanya_ya_siginan_suriyelilere_insanlik_disi_uygulama_h14229_20352.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Almanya'da, konaklayacağı yere götürülen Suriyelilerin çevresini saran grup, sloganlar atarak sığınmacıları korkutmaya çalıştı.

Suriye’de Esad zulmünden kaçan sığınmacıların bir kısmı Türkiye’de kalıyor bir kısmı ise deniz yolu üzerinden Avrupa’ya gidiyor. Umut olarak Almanya’ya giden mültecileri burada zor şartlar da bekliyor.

OTOBÜSÜN ÇEVRESİNİ SARDILAR

Esad zulmünden dolayı ülkelerini terk etmek zorunda kalan Suriyeliler, sığındıkları Almanya’da karşılaştıkları grupla şoke oldular.

Konaklayacakları yere getirilen Suriyeliler, otobüsten inmek için hazırlanırken, çevresini saran bir grup Alman vatandaşı otobüsün çevresinde sloganlar atarak ve türlü hareketler yaparak içeridekileri korkutmaya çalıştı. Grup, yaptıklarını haklı göstermek için "Buranın halkı biziz" diyerek tempo tuttu.

SURİYELİ KADINLAR TACİZ EDİLİYOR

Almanya'da geçtiğimiz günlerde de Suriyeli bir çok mülteci kadın kaldıkları sığınmacı yurdunda güvenlik görevlileri tarafından gizlice görüntülerinin çekildiğini ve taciz edildiğini belirtmişti. Köln polisi şikayetlerin ardından soruşturma başlatmıştı.


Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.