Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Ankara'daki patlamayı önceden nasıl bildi? İşte cevabı...
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Ankara'daki patlamayı önceden nasıl bildi? İşte cevabı...


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/10/ankara_daki_patlamayi_onceden_nasil_bildi_iste_cevabi_h2315_9fe57.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Ankara’daki patlamadan saatler önce “Bomba Ankara’da patlayacak” mesajını yazarak saldırıdan sonra tüm dikkatleri üzerine çeken @DrBereday adlı hesabın sahibi Dr. Erhan Özel patlamayı önceden nasıl bildiğini anlattı.

Ankara’daki patlamadan saatler önce “Bomba Ankara’da patlayacak” mesajını yazarak saldırıdan sonra tüm dikkatleri üzerine çeken @DrBereday adlı hesabın sahibi Dr. Erhan Özel açıklamalarda bulundu.

Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Erhan Özel “ne AK Parti’nin iddiası gibi PKK’lıyım ne de HDP’nin iddiası gibi MİT ajanıyım” dedi.

Erhan Özel kendisi hakkında yapılan “Selahattin Demirtaş’ın sosyal medya danışmanı” iddialarını da yalanladı. Bu tür haberleri yapanları gazeteci olarak geçinmekle" suçladı.

Peki Erhan Özel saldırıyı nasıl bildi? Özel’e göre Ankara’da bombaların patlayacağını bilmek için müneccim olmaya gerek yok. Özel, Suruç ve Diyarbakır’da yapılan saldırılardan sonra seçim öncesi böyle bir patlamanın gerçekleşmesinin hiç de sürpriz olmadığını söyledi. Herhangi bir istihbarat kaynağının olmadığını açıkladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.