Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
AP Başkanı Schulz görevini bırakıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

AP Başkanı Schulz görevini bırakıyor


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/11/ap_baskani_schulz_gorevini_birakiyor_h28228_74675.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Yaptığı açıklamalar nedeniyle başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Türk yetkililerin tepkisini çeken Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Martin Schulz, Brüksel'deki görevini bırakacağını açıkladı. Schulz, ülkesi Almanya'da siyaset hayatını sürdüreceğini duyurdu.

Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Martin Schulz, AP başkanlığı için üçüncü kez aday olmayacağını, bunun yerine gelecek yıl Almanya Federal Meclisi seçimlerine katılacağını açıkladı.
Schulz, AP'de düzenlediği basın toplantısıyla aldığı kararı duyurdu. Son aylarda geleceğiyle ilgili çok fazla spekülasyon yapıldığını söyleyen Schulz, "Kararımı verdim, AP başkanlığı için üçüncü dönem aday olmayacağım. Gelecek yıl Almanya Federal Meclisi seçimlerine partim adına katılacağım" dedi.

BAŞBAKANLIK YA DA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI

Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) üyesi olan Schulz, dışişleri bakanlığı ya da başbakanlık için mi yarışacağına dair bilgi vermedi.

FAVORİ ADAY GÖZÜYLE BAKILIYOR!


1994 yılında üyesi olduğu AP'nin 2012 yılından beri başkanlığını yapan Alman siyasetçi, SPD'nin favori başbakan adayı olarak öne çıkıyor.

Son anketler de Schulz'un SPD Başkanı Sigmar Gabriel'den daha popüler olduğunu gösteriyor.Almanya Başbakanı Angela Merkel, 20 Kasım'da dördüncü kez başbakanlık için yarışacağını açıklamıştı.

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.