Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Ara Güler: Birkaç değerli profesör dışında üniversite dediğin aptallar yığınıdır
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Ara Güler: Birkaç değerli profesör dışında üniversite dediğin aptallar yığınıdır


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/ara_guler_birkac_degerli_profesor_disinda_universite_dedigin_aptallar_yiginidir_h5440_bb5fb.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Ülkede yaşanılan değişikliğin hastalık olduğunu belirten Ara Güler, Tempo Dergisi'ne verdiği röportajda, 'Üniversite dediğin aptallar yığınıdır, gerisi b.ktur' dedi.

Fotoğraf sanatçısı 87 yaşındaki Ara Güler, Tempo dergisine yaptığı açıklamalarında Türkiye ve İstanbul'un yaşadığı değişimi "hastalık" olarak nitelendirdi.

"Eski İstanbul"un tamamen kaybolmadığını belirten Güler, "Toplum gibi o da hastalık geçiriyor. Ama hastalıktan kurtulacak" dedi.

"İnsallar aptallaştı" diyen Güler "Birkaç değerli profesör dışında üniversite dediğin aptallar yığınıdır. Gerisi b.ktur" ifadelerini kullandı.

ÜNİVERSİTE DEDİĞİN APTALLAR YIĞINIDIR
"Dünya değişti. Biz de değişiyoruz. Antibiyotik devri bile bitti. Ama şunu söyleyeyim; insanlar aptallaştı. Birkaç değerli profesör dışında üniversite dediğin aptallar yığınıdır. Gerisi b.ktur.

BİR AN EVVEL ÖLMEYİ İSTİYORUM

Birey olmayı bırak, adam olmayı bilmiyoruz. İnsanları sevmek istiyorum ama pez….nkler sevilecek mahluklar değiller. Çok b.ktan herifler var aramızda. Yalnız tahsil olarak değil. Ruh olarak fena adamlar var. Bir an evvel ölmeyi, rahat etmeyi tavsiye ederim." 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.