Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
ASELSAN'da FETÖ şoku!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

ASELSAN'da FETÖ şoku!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/09/aselsan_da_feto_soku_h32781_25814.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Aselsan'da FETÖ şoku yaşandı.. Aselsan'da yaşanan cinayetler şimdi farklı bir gözle araştırılacak..

TSK'ya ait telsizlerde kullanılan yazılımı gerçekleştiren ASELSAN çalışanları da FETÖ'cü çıktı.
ASELSAN'da Haberleşme Bilgi Teknolojileri Elektronik Üretim Müdürlüğü’ne ait kripto bölümünde teknisyen olan İsmail S.’nin kurumdaki FETÖ faaliyetlerini organize ettiği, eşi Zeynep S.’nin de hâkim ve savcılara ablalık yaptığı öğrenildi.

TSK TELSİZLERİNİNİN YAZILIMCILARI FETÖ'CÜ

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre Ankara Cumhuriyet Savcısı Mustafa Gökçe, FETÖ’nün ASELSAN yapılanmasına ilişkin 25 şüpheli hakkında daha iddianame hazırladı. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait telsizlerde kullanılan kripto yazılımını gerçekleştiren birimdeki ASELSAN çalışanları da FETÖ’cü çıktı.

KRİPTO BİRİMİNDE TEKNİSYEN

İddianamede, şüphelilerden Zafer K., Zafer T., Yiğit A.D. ve İsmail S.’nin, TSK’ya ‘kripto yazılım’ hazırlayan birim olan Test 1’in Haberleşme Bilgi Teknolojileri Elektronik Üretim Müdürlüğü’ne ait kripto bölümünde teknisyen olarak çalıştıkları ifade edildi. Şüphelilerden İsmail S.’in ASELSAN’daki FETÖ faaliyetlerini organize ettiği belirtildi.

Örgüt içi evlilik yaptığı ifade edilen İsmail S.’nin eşi Zeynep S.’nin de ByLock kullanıcısı olduğu ve FETÖ’cü bazı hâkim ve savcılara ablalık yaptığı öğrenildi. S.’nin kurumda örgüt adına kurban parası, himmet topladığı kaydedildi.

SİVİL İMAM ÇOCUĞUNA OKUL TELKİNİNDE BULUNMUŞ

İddianamede, gizli tanık Efe, 17-25 Aralık sonrasında örgüte ait bir okula giden çocuklarını geri almak istediğini ancak okulun müdür yardımcısı ve şüpheli İsmail S.’nin, çocuklarını sivil imam Hakan Çiçek’e ait olan Anafartalar Koleji’ne göndermesi konusunda telkinlerde bulunduğunu anlattı.

Şüpheli İsmail S. ise ifadesinde örgütle bağlantısını reddederek, “Çocuğumu okullarına göndermemin haricinde herhangi bir bağım yoktur, fikri olarak da hiçbir yakınlığım bulunmamaktadır. İş ortamım ve çevremde benim duruşumu bildikleri için beni örgüt içerisine dahil etmeye çalışan kimse olamazdı ve olamadı da” diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

nuray barman 7 Yıl Önce

bu milleti yıldıramayacak bu fetö kepazeleri. bunların uşaklığını yaptığı yeni dünya dizaynırı efendileri ve en tepelerindeki deccal de bunu anladı. bu ülkenin evlatları ne illüminati ne mason ların hain planlarına ram olmayacak. onların arkasında arslanlar gibi imanlı anaları olduğu sürece.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.