Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Atalay Filiz'in polise verdiği ilk ifadesine ulaşıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Atalay Filiz'in polise verdiği ilk ifadesine ulaşıldı


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/06/atalay_filiz_in_polise_verdigi_ilk_ifadesine_ulasildi_h25658_d6ecb.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Atalay Filiz, İzmir Menderes'te bir minibüste yolcular tarafından fark edilerek ihbar edildi. Filiz başka bir minibüste yakalandı.

Seri katil Atalay Filiz sabah saatlerinde Özdere'den Menderes'e gitmek için bir minibüse bindi. Ancak minibüstekilerin Filiz'den şüphelenerek bakmaya başlamaları sonucu Filiz minibüsten indi. 
YOLCULAR BAKINCA BAŞKA MİNİBÜSE BİNDİ
İddiaya göre tanınacağını anlayan Filiz yol üzerinde minibüsten indi. Minibüsteki yolcular Filiz'in inmesinin ardından polisi arayarak ihbarda bulundu. Ekipler hemen yol uygulaması başlattı. Filiz aynı güzergah üzerinde bindiği başka bir minibüste yakalandı.

YUNANİSTAN'A GEÇEMEDİ, GERİ DÖNDÜ
Filiz'in ifadesinde İzmir'de en son görüldüğü 31 Mayıs tarihinden beri Özdere'de arazide yaşadığı söylediği öğrenildi. Filiz ilk ifadesinde göçmenlerle birlikte Yunanistan'a geçmeye çalıştığını ancak bunu başaramayınca yeniden Menderes'e dönmek için yola çıktığını söylediği öğrenildi.

İLK İFADESİNDE KURBAĞA YİYEREK YAŞADIĞINI SÖYLEDİ

Seri katil ilk ifadesinde, çevredeki bitkileri ve kurbağa yiyerek yaşadığını söyledi. Atalay Filiz'in üzerinden sahte 4 nüfus cüzdanı ve 3 ehliyetin çıktığı açıklandı. 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.