Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Başkan Erdoğan yeni ekonomi modelini anlattı
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Başkan Erdoğan yeni ekonomi modelini anlattı


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2021/12/baskan_erdogan_yeni_ekonomi_modelini_anlatti_h35877_1564d.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni ekonomi modelini anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin yeni ekonomi modelini anlattı. Türkiye'nin üretimle büyümesi için yeni bir döneme girildiğin söyleyen Erdoğan, Çin'in de böyle büyüdüğünü belirtti.

Vatandaşlarımız yüksek kur ve enflasyon nedeniyle iç piyasada birçok ürünün fiyatının yükselmesinden şikayet ediyor. Hükümet de ekonomiyi düzeltmek için yoğun çaba gösteriyor. 

Bu dönemlerden geçerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomi gündemine dair çok kritik bazı açıklamalarda bulundu. MYK toplantısında konuşan Erdoğan, ekonomide çizilen yeni yol haritasından bahsetti. 

6 AY SONRA MEYVELERİ YİYECEĞİZ

Türkiye'nin 4-5 aya toparlanacağının altını çizen Erdoğan, 6 ay sonra ise meyvelerin yenmeye başlayacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşın da bunu hissedeceğini açıkladı. 

ENFLASYON, İHRACAT, FAİZ VE ÜRETİM

Başkan Erdoğan şunları belirtti: "Ekonominin 4 sacayağı bulunuyor. Bunlar; enflasyon, ihracat, faiz ve üretim. Enflasyon, ekonomik göstergeler doğrultusunda gelişiyor. Ancak ihracat ve faiz belirlenebiliyor. Türkiye’yi üretimle büyütmek, faiz kıskacından çıkarmak ve bunun tamamen bitirilmesi için ‘ekonomide yeni dönemi’ başlattık. Kararları da bu yönde alıyoruz. Bu kararlar yeni ekonomi politikasının uygulanması noktasında önemli. Altı aylık bir süreç öngörüyoruz. Zor olanı seçtik ama 4-5 aya toparlanacağız, 6 ay sonra ise meyvelerini yiyeceğiz. Vatandaş da bunu hissedecek.

ÇİN'DEN DAHA AVANTAJLIYIZ

Üretimle yabancı yatırımcıların dikkatini çekeceğiz. Çin böyle büyümüş. Biz onlardan daha avantajlıyız. Biz pazara daha yakınız."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.