Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
"Bass"tı gitti ama skandalları bitmiyor
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

"Bass"tı gitti ama skandalları bitmiyor


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2018/02/bassti_gitti_ama_skandallari_bitmiyor_h35140_b012c.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

John Bass'in Türkiye'deki ilişkiler ağı ortaya çıkıyor

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında dinlenen tanık A.Ö.’nün ifadelerinde dikkat çekici bir ayrıntı yer aldı. Gazi Üniversitesi’nde çalışan A.Ö., eski Gazi Üniversitesi Rektörü Süleyman Büyükberber’in sır görüşmesini gün yüzüne çıkardı.

GÖRÜŞMENİN GİZLİ OLACAĞI SÖYLENDİ

A.Ö., ifadesinde, 2016 Nisan ayının sonlarına doğru eski Ankara Büyükelçisi John Bass’ın, Gazi Üniversitesi Rektörlüğü’nü ziyarete geldiğini anlattı. “Ancak bu defa görüşmenin gizli olacağını hatırlattı. Rektör ve genel sekreterin dışında hiç kimsenin olmayacağını bize iletti” dedi.

BİZİ GÖRÜŞMEYE ALMADILAR

Ziyaret kapsamında John Bass’ı karşılayan heyet içerisinde yer aldığını dile getiren A.Ö., “Ancak daha evvel rutin görevim gereği programlarda bu işlerde görev alıyordum. Görüşme kapalı olduğu için herhangi bir bilgimiz olmadı. Ancak Amerikan Büyükelçiliğinin Basın Müşaviri içeri girdi. Bu kişi Türk vatandaşıydı ama kim olduğu konusunda bilgi sahibi değilim. Görüşme Rektör ve genel sekreter ile karşı Büyükelçilik heyeti arasında kapalı bir ortamda gerçekleşti” diye konuştu.

GİZLİ NE GÖRÜŞTÜLER

15 Temmuz darbe girişiminden birkaç ay önce yapılan ve Bass’ın bulunduğu ‘sır’ görüşmede nelerin konuşulduğu merak konusu.

FETÖ’DEN YARGILANIYOR

2012 yılında Gazi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Süleyman Büyükberber, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ihraç edildi. FETÖ'den 15 aydır tutuklu bulunuyor. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.